3D во кино Милениум

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Вака ретко кога било за карти во Мак. :)

Одам вчера за во Сабота да земам ми вика нема во 20:00 само во 22:30.
Си викам ај ваљда до утре нема ништо да се смени за тоа време да се договорам дали на другариве им одговара терминот.Одиме вчера сабајле порано демек ни вика нема за во сабота :(.
Ама не е проблем во недела во 20:00 си земав :D
:vozbud:
--- надополнето: 25 февруари 2012 во 15:24 ---
Hugo, Prometheus, The Hobbit... све се ова филмој за кој вредит да платиш и 500 денари само да ги искусиш на начин на кој се наменети.

Греота е оваа технологија да се користит на малоумни филмој(Darkest Hour) и на рендериран Star Wars кој е најслаб од сите 6 дела.
Хуго го даваа ама 2Д

D

dystopian

Гостин
Ау! Свршив кога Дарт Мол го активираше лајтсејберот. *Фзију... фзију* РАН ТААААННН ТАНТАААААААН рата тарара рата тарара

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Во салата имаше еден дечко со Дарт Вејдер маска.Случајно да не е некој од форумов?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Хахаха закон. Дај кажи како е сработен филмов во 3д? Вреди да се ѕирни?
Да бидам искрен нема многу 3Д во филмов.Исто колку што имаше и во The Darkest Hour можеби и помалце.
Искрено до сега немам гледано Star Wars филм и ептен ми се допадна.ХЦ фановите на серијалот викаат ова е најлош дел.Мене баш ми се допадна овој.Можам да претпоставам што се случува во другите :)

G

_Ghost_

Гостин
Да бидам искрен нема многу 3Д во филмов.Исто колку што имаше и во The Darkest Hour можеби и помалце.
Искрено до сега немам гледано Star Wars филм и ептен ми се допадна.ХЦ фановите на серијалот викаат ова е најлош дел.Мене баш ми се допадна овој.Можам да претпоставам што се случува во другите :)
Аааа чим не си ги гледал прво старите, ништо, нема да го имаш тој филинг. Жалам.:)
Туку, другпат ќе дискутираме, сега да ѕирниме нешто од оскариве.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Аааа чим не си ги гледал прво старите, ништо, нема да го имаш тој филинг. Жалам.:)
Туку, другпат ќе дискутираме, сега да ѕирниме нешто од оскариве.
Кога кажав можам да претпоставам што се случува во другите не значи дека не знам што се случува туку дека ги немам гледано :).

Оскариве без сон ќе ме остават.Ама мене ме интересира нема ли некој друг во Македонија за вакви манифестации освен Миланка ?

Tegla

Interista
Член од
20 февруари 2012
Мислења
5.110
Поени од реакции
9.050
Како бе ги немаш гледано старите филмови? И мајка ми што само вести и сапуници гледа па знае кој му е татко на Лук Скајвокер.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Како бе ги немаш гледано старите филмови? И мајка ми што само вести и сапуници гледа па знае кој му е татко на Лук Скајвокер.
Абе тоа и славејчињата го знаат....ама друго е да знаеш кој му е татко, а друго е да ги имаш гледано сите филмови.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.350
Знам кој му е татко нормално знам и други работи ама
друго е да знаеш кој му е татко, а друго е да ги имаш гледано сите филмови.
Сега ги ставив за симињање па ќе ги гледам дел по дел само јас додека да се натерам ќе излезе и 7ми дел :D :D

Член од
25 јануари 2011
Мислења
505
Поени од реакции
216
Ajde airlija da vi e 3D-to!
I da znaete, deka od mnogu gledane /na 3D/ mozhe da vi boli glava.

Kajgana Shop

На врв Bottom