(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
хехехехе......
јебига сја то е то....

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Важно е да се учествува - како шо велат некои. Изгубивме, ничија е грешката и така и така ќе ни дадеа гол, само зошто го замена Царот ?:)

Мунтари ( пенал ) 0-1

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Јас го гледав второто полувреме со еден другар тој навива за "ЧЕЛЗИ" ми јадеше гомна рипаше од среќа ама на кројот ми пукна филмот убаво му покажав како е кога ќе јаде некој гомна за Манчестер а утакмицата сега наместо поубав да ми го направи ми го уништи денот а што убав ми беше од сабајле :(

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.966
Поени од реакции
23.142
boze moj.boze moj tolku sansi ni edna ne uspejaa da ja butnat vo mrezata

ednostavno sreka nemabme samo sega da ne ispustime liga na sampioni i domasnoto prvenstvo fergi neka im odrzi nekoja dobra lekcija
neka se vpametat deka sekoja sansa treba maksimalno da se koristi
a na karik ke mu ebam se naj milo kakva bruka celo malo me zajbava
aj pozzz

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
пишам малку со задоцнување оти ако пишав порано, ќе пишав само пцуење и нервоза и ќе ме банираа... се надевам дека ќе научат нешто нашите фудбалери од мечот денеска... кога не се искористуват шансите така е тоа, ќе следи казната. без разлика на слепите судии мислам дека требаше убавата игра да се круниса со голОВИ не еден повеќе... тоа е тоа, одиме понатаму се надеваме и очекуваме титули во ЛШ и Премиер...
бај д веј... изјава на Квеироз: Судиите заслужија црвен....поздрав ѓаволи

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
a na karik ke mu ebam se naj milo kakva bruka celo malo me zajbava
брат како што сум изнервирам, не дај боже да ме заебава некој моментално... ама што е тука е не можеме ние ништо да смениме:salut:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Обично не се замарам многу со куповите зашто ни самите екипи не обрнуваат преголемо внимание, ама сепак после победата над Арсенал мислев дека денес ќе биде лесно и рутинирано прескокнат и Портсмут. Како и да е можеби е подобро вака за да не се трошат играчите на 3 фронта.

А

Адриано

Гостин
Еј браво за Фердинанд Алал да му е !!
За малце ке ја фатеше ама тоа е.
за Invincible не се секирај другарче ФА купот ти е за Барнсли и Челзи да се борат Манчестер има уште 2 фронта кај што се бори а таму премијата е кај кај поголема!

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
Еј браво за Фердинанд Алал да му е !!
За малце ке ја фатеше ама тоа е.
за Invincible не се секирај другарче ФА купот ти е за Барнсли и Челзи да се борат Манчестер има уште 2 фронта кај што се бори а таму премијата е кај кај поголема!
Изгледа Барнсли сакаат да го освојат еве сега ги истераа Челзи.
Ај барем да се тешиме не сме сами и Челзи друштво да ни прават во тагата:toe:

F

fantomX

Гостин
Изгледа Барнсли сакаат да го освојат еве сега ги истераа Челзи.
Ај барем да се тешиме не сме сами и Челзи друштво да ни прават во тагата:toe:
За вас не знам, ама кај мене како фан на Челзи, преовладува повеќе лутина отколку тага. Ама то е, шо да се прај.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
незнам шо да кажам... челзи не го гледав ама нашите најмалку што заслужија е победа... ама тоа е тоа... идеме даље

F

fantomX

Гостин
Челзи... Заслужи уште некој гол... Ама да прими!
А за Јунајтед, гледав до 60 мин, и мислам дека ако даеше прво полувреме гол Јунајтед ќе тепаше. Вака, ништо...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom