Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Нам моментално ни господ не ни простува..раниери изјави дека не му оставивме премногу простор на Наполи за игра и сме биле добри во одбрана....

Немам зборови едноставно не ми се верува дека ова се случува....

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.114
Поени од реакции
46.062
Оставка не давал верувал уште во тимот.
Ranieri: "I know many people want me gone but why should I take a step back? I'm not going to resign. I won't because I believe in this team. If I were president I would confirm myself as coach at 100% :facepalm:
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 00:29 ---
4-4-2 беше второто
И жабарите пренесоа дека е со тројца у одбрана, ме мрзи сеа да барам, а и сликата што е поставена убаво долови каква била поставеноста, иначе и ја мислев дека ќе биде 442, до душа и ме мрзеше да глеам до толку кој шо како, баш и татко ми почна да бара некаква логика у измените на полувреме али одма баталивме, едноставно не се знаеше кој јаде кој пие, тотален хаос, од први 15 минути се виде дека Интер не се кадарни да дадат гол денес, једини резултат што можеа да го извлечат беше 0-0.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Ranieri: "I know many people want me gone but why should I take a step back? I'm not going to resign. I won't because I believe in this team. If I were president I would confirm myself as coach at 100% :facepalm:
--- надополнето: 27 февруари 2012 во 00:29 ---

И жабарите пренесоа дека е со тројца у одбрана, ме мрзи сеа да барам, а и сликата што е поставена убаво долови каква била поставеноста, иначе и ја мислев дека ќе биде 442, до душа и ме мрзеше да глеам до толку кој шо како, баш и татко ми почна да бара некаква логика у измените на полувреме али одма баталивме, едноставно не се знаеше кој јаде кој пие, тотален хаос, од први 15 минути се виде дека Интер не се кадарни да дадат гол денес, једини резултат што можеа да го извлечат беше 0-0.

сакаше да игра 3-5-2 со офанзивни Нагасаки, и Фараонот, мада во повеќето наврати беа 5-3-2... тоа беа измените.

Цезар​
Кордоба Лусио Самуел​
Фараони Нагатомо​
Камбијасо​
Занети Станкович​
Милито Пацини​

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Раниерчо сонце - Just think of Pazzini's header tonight that didn't go in
Прва шанса у последните 7 утакмици и сеа ја мисли , нема да спие . ГРЕВ
Ич не ме боли цевка коа и Морати не го боли

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.114
Поени од реакции
46.062
400м евра од свој џеб дал у последни 5 години, далеку од тоа дека не го боли али моментално ако го тргнат Раниери над милион евра оштета ќе бара гарант, затоа претпоставувам дека не го отпуштаат, веќе се отиде у курац, втор сменет тренер у сезона ќе е али после фијасково од последниве неколку недели мислам дека принудени се и овој да го мењаат.
Само тоа може да го сврти текот на настани кон нешто позитивно а во случајов тоа е само пласман у четврт финале у ЛШ, за повеќе не верувам дека се кадарни да успеат, евентуално ако имаат среќа некоја при ждребот али и лани имаа па ги попарија Шалке.

Да се навратиме на крај од Јануари и ова сеа што се дешава ... :eek:, кој би рекол. :facepalm:

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Дај бе некој нека го избрка тоа говњото од тренер шо ни е на клупа

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Мене искрено ме загрижува тоа што ги нема Јонзе и ИОсоно, да не направат некоја глупост :D

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Мене искрено ме загрижува тоа што ги нема Јонзе и ИОсоно, да не направат некоја глупост :D
ИОсоно глеа оскар и утре ќе спие до касно , така може утре вечер да пише нешто .
А и ја глеам :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
ИОсоно глеа оскар и утре че спие до касно , така може утре вечер да пише нешто .
А и ја глеам :)
Кога гледа оскари спамира во темата за оскари, сега го нема, така да... :)
А и мислам дека не го занима многу модниот тренд на оскариве :D

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.709
Поени од реакции
17.601
Не го тргаат бидејќи немаат најдено достојна замена за него плус нема веќе и за што да се игра како ние лани со Дел Нери.

Клубот изгледа сака да најде замена достојна на која ке му понуди салам договор во лето.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
До кај дотуркавме, Наполи да се заебаваат со нас... Ах бе Морати...
Не знам за кој повеќе сум накурчен, за Алберто што прави пародија од една многу добра песна и само поради тоа што една сезона не тепале или пак на Морати кој успеа од шампионски тим да не донесе до ранг на Киево :tapp:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.617
L

So why don't you kill me.
Напијан сум, утре че си се изнакарам се шо ми лежи. :)

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Се јави и шупакот ГАЗперини да пројаде :гомце: :facepalm:
"Nisam od onih koji žive u zadovoljstvu kada stvari krenu naopako, ali da li i dalje mislite da smo Benitez i ja krivci za trenutnu situaciju?"

Кога ќе помислам дека беше решен да го продаде Снајдер :eek:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.325
Поени од реакции
15.577
Се јави и шупакот ГАЗперини да пројаде :гомце: :facepalm:
"Nisam od onih koji žive u zadovoljstvu kada stvari krenu naopako, ali da li i dalje mislite da smo Benitez i ja krivci za trenutnu situaciju?"

Кога ќе помислам дека беше решен да го продаде Снајдер :eek:
Мислиме и тоа како :D

Kajgana Shop

На врв Bottom