(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Портсмут гледа да извлече 0:0 од утакмицава, па после да се преигрува на нивен терен и се надеваат таму дека ќе тепаат.

Ама планот уште денеска ќе пропадне, ајде сега да ги скршиме!

Едит: Неколку одлични шанси, ама уште е 0:0.
Леле, каква шанса имаше само Керик!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
ЦЦЦЦ УПМ .... голман на место.... Рио.... ај одиме на победа има време а и шанси имаме доста.

п.с Кој беше трета измена за Андерсон и Керик знам... кој друг.

Член од
14 февруари 2008
Мислења
1.010
Поени од реакции
12
nemate rezerven golman na klupa ne deka imate 3 izmeni zatoa...ili ima??? neznam

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Бен Фостер мислам дека е на клупа.... ама мислам УПМ

Оваа е местена бе.... кога Роналдо шутирал толку млитаво како баба ????

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ај се у ПМ, премногу сум разочаран, после викате не треба да се критикува тимот. Ај не го критикувам, ама таман влеговме во форма, неколку добри победи, па сега пораз ДОМА ОД ПОРТСМУТ!
Испаднавме и од Купот, подобро уште во прво коло да испадневме, само се мачевме.

Не сум задоволен од никого... Ниту еден играч не одигра добро.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Тоа е тоа. Немавме среќа, еднаш отидоа напред и по сомнителен старт добија пенал. Зарем над Роналдо немаше пенал во прво полувреме?
Ама тоа е фудбалот, да се сконцентрираме сега на првенство и ЛШ!

Vlatko_100

DUKE
Член од
21 јануари 2008
Мислења
648
Поени од реакции
20
УПМ. Реков пред некој ден дека вакви тимови доаѓаат да се бранат и чекаат некоја среќна шанса еве како сега еднаш тргнаа на гол и тоа е. А за тоа дека имаше пенал на Роналдо имаше ама па и среќа голема имаа една не сакаше да влезе

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
i zatoa mislis deka e mestena ? :pos2: se proturija od sansi cela utakmica i ti mislis deka e mestena zaradi toa sto sutnal kao baba :vozbud:
Аман остај ме да се тешам со тоа..... покрај толку шанси..... едноставно е невозможно зошто не тепавме...али ај има уште за работа... ебате купот глуп.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.775
Поени од реакции
9.579
da ti ja eb*m srekata sto ja nemame,posle 100 neiskoristeni sansi ne kaznija.toa e fudbalot.mnogu sum razocaran.:tapp:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Леле !!!
Тоа е зборот кој најмногу го кажав денеска.......
Ова е една од оние утакмици кога многу столови и далечински го загубија животот во мојата куќа!!!
неможам да коментирам повторно ваква утакмица....
за разлика од некои претходни коментари-ЈАС СУМ ЗАДОВОЛЕН ОД ТОА КАКО ЈУНАЈТЕД ИГРАШЕ.
јунајтед создаде милјон шанси, игравме креативно и атрактивно -НО Повторно немавме СРЕЌА...леле керик (ме потсети на промашувањето на форлан пред 4 години на пријателската со барселона ,на турнејата во САД)....
незнам.....ова чудо е......УПМ...
Али то е то сега-јебига...да се надеваме на преостанатите 2 титули.....а баш мислев дека оваа година ќе имаме хет-трик....

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Се случуваат и вакви работи само многу шанси требавме да тепаме ама тоа ти е фудбалот треба да учат од грешките Керик промаши чист гол Евра статива се изнапромашуваа убаво ама секогаш после пораз спектакуларно се враќаме затоа наредната недела нека се пазат со кои и да играме. поззз и денес нервозен ден:tapp:

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
А таман мислев Манчестер да ме расположи, ама ништо. : ( (

Требаше да постигнеме барем 2-3 гола од сите шанси што ги имавме... Можевме и многу подобро да изиграме, ама јбг.
Не казнија со гол од пенал и не знам што да кажам.
Премногу сум разочаран, таман мислев во ФА Купот ќе ја освоиме титулата после неколку години пак.

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Леле !!!
Тоа е зборот кој најмногу го кажав денеска.......
Ова е една од оние утакмици кога многу столови и далечински го загубија животот во мојата куќа!!!
неможам да коментирам повторно ваква утакмица....
за разлика од некои претходни коментари-ЈАС СУМ ЗАДОВОЛЕН ОД ТОА КАКО ЈУНАЈТЕД ИГРАШЕ.
јунајтед создаде милјон шанси, игравме креативно и атрактивно -НО Повторно немавме СРЕЌА...леле керик (ме потсети на промашувањето на форлан пред 4 години на пријателската со барселона ,на турнејата во САД)....
незнам.....ова чудо е......УПМ...
Али то е то сега-јебига...да се надеваме на преостанатите 2 титули.....а баш мислев дека оваа година ќе имаме хет-трик....
Ќе те тепам бе хаха.... ти текнува колку сме баксузни ако пред натпревар или во теко на натпревар се видиме или се слушнеме хаха баш пред натпреваров ти го зирнав профилот..... се заебав :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom