Ве привлекуваат развиените момци повеќе од останатите?

Ве привлекуваат развиените дечки повеќе од останатите?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
S

Stef Bachatero

Гостин
И шо има веза тоа со темата ? :pos::pos:
Ко да пробуваш да ги исмеваш билдерите заради исхраната , ама слабо ти иде нешо .. :pipi:
Нах само тролам продолжете со темата :).И јас билдам од мојата 16 години :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Ама резултати нема :pos:
Па не вежбам активно,прекинав на мојата 20 години.До тогаш имаше резултати бев дефиниран,прекинав најнормално после 3 години невежбање,ја одржував со исхрана тежината.Сега вежбам активно и има резултати.Незнам што е толку смешно.Барем не седам и кудам на твојата мрзливост и фрустрираност со тоа што ти не правиш ништо спрема тоа.

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146
Па не вежбам активно,прекинав на мојата 20 години.До тогаш имаше резултати бев дефиниран,прекинав најнормално после 3 години невежбање,ја одржував со исхрана тежината.Сега вежбам активно и има резултати.Незнам што е толку смешно.
Ти ако се вбројуваш у билдери, ја сум ондак Анџелина Џоли.
Тело песочен часовник, салце за извоз, држење никакво...
Tоа не е билдер Стеф, тоа е дилбер

Да не бидам офтопик, ќе се изјаснам по темава. Привлечни ми се нормално развиени момци, а одвратни ми се оние со несразмерна "мускулна" хемија.

Член од
14 јануари 2011
Мислења
262
Поени од реакции
97
Гледам 99% од одговорите на темава се од мажи,што ми дава до знаење дека или сте ископмлексирани или се тешите самите себе дека тие што вежбаат се глупави,итд,бидејќи вие самите изгледате како буриња ! Тој што се осеќа инфериорно нормално е да го вреѓа тој што нешто постигнал и редовно вежба,пази на исхрана,се откажал од многу пороци итд,итд.Нормално ако се чувствувате подобро,продолжете да ги лечите фрустрациите на форумов,пошто надвор од него,девојките тешко би ве забележале !

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
kako ne fala bogu razvien maz i golem alat odat zaedno toa go imam fala bogu e sega za kafe muabet nekoj haker so naocarcinja

Moj sovet e do maskite vezbajte aktivno i zenite se vasi batalete cigari politika i heroin .

Sarmot e relativna kategorija.

Znaci mnogu kompjuteri ,politicki partii doveduvaat do debilstvo toa e naucno dokazano.

Hyperz

Изгубен во времето и просторот...
Член од
13 август 2011
Мислења
715
Поени од реакции
423
kako ne fala bogu razvien maz i golem alat odat zaedno toa go imam fala bogu e sega za kafe muabet nekoj haker so naocarcinja

Moj sovet e do maskite vezbajte aktivno i zenite se vasi batalete cigari politika i heroin .

Sarmot e relativna kategorija.

Znaci mnogu kompjuteri ,politicki partii doveduvaat do debilstvo toa e naucno dokazano.
Ти се молам за доказ, пред да треснеш уште некоја глупост.
И сакам Научен доказ(и), а не твои лични мисли и забелешки за соседот/детето од другата улица.

nE0n1nja

Eat nerds get shredded
Член од
25 јануари 2007
Мислења
3.478
Поени од реакции
3.289
Eххех ајде бееее... Која ќе каже дека не ја привлекува развиено тело лаже. Не збориме за набилдани Hulk типови, збориме за физички спремни момци со добра дефиниција. Е сеа ако немаш памет џабе ти е и 8 pack да имаш. Може она ќе те примети полесно во толпата, али коа ќе отвориш уста е пресудниот момент. Aма тоа не е прашањето на анкетава..

Член од
26 февруари 2012
Мислења
96
Поени од реакции
43
бидејќи темата се отвори затоа што беше потикнат од еден мој коментар би сакала да кажам дека дека @VanGogh сосема погрешно го сфати тоа што јас го изјавив,ниту пак кажав дека момците кои се грижат за своето тело не се привлечни ниту пак упатив некој сличен коментар , едноставно според мене би било глупаво некој да вежба од проста причина : цитирам : jас за што се мачам што вежбам у теретана? за себе? нееееееее него да влажнам жени кога ке поминам по улица :D .
мислам дека после ова секој мој коментар е сувишен.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Значи,ве читам и ви се чудам...неможе никој да ви каже,каков тип на мажи сакаат жените,или пак каков тип на жени сакаат мажите...ЗОШТО ?!

затоа што,сите сме различни,и ако за мене е добро да има некоја огромен гз,за друг не е,за третиот е добро да има огромни цицишта,за мене не е,четврт сака некоја даска,на која што ќе му жуља дотичниот,за петиот тоа е гадно...

за некоја е убаво да имаш мускули како на Шварци,за другата е гадно тоа,за трета е убаво да имаш тело како на Кики роналдо,или јури бојка,за четврта и тоа е одбивно,петата сака пивски стомаци и виснати цициња,за другиве тоа е гадно...

значи,неможе никој да ви го каже тоа,може поголем процент ќе е палат на нешто од ова,но увек има исклучоци,и не треба да не/ве навредува..

и до женските,поим за дефиниција,е брус ли,па може и бојка,незнам сега други не ми текнуваат,али тој тип на тело

билдреско тело ви е шварци,грег валентино и таквите слични на нив

пивски стомаци и виснати цициња чист пример ви е боки 13

првите 2 примера,се утепуваат од потење и вежбање,како што кажа еден позади,7 дена во неделата,365 дена во годината...

не требаше да коментирам,пошто сум машко,ама морав :D

S

Stef Bachatero

Гостин
Ти ако се вбројуваш у билдери, ја сум ондак Анџелина Џоли.
Тело песочен часовник, салце за извоз, држење никакво...
Tоа не е билдер Стеф, тоа е дилбер
.
Според тебе значи од 35 проценти масти сега сум го довел телото некаде до 18-20 проценти не е успех.Браво бре се чудам колку си напорна што седиш дома,куцаш на тастатура а јас во 6 саат наутро секој ден вежбам и во 9 саат на работа сум.

Он топик жените повеќе им се привлечни мускуларни типови,затоа што им нудат сигурност,стабилност,грижа и секако се поиздржливи,но да не генерализираме,ако некој со такво тело се осеќа несигурен во себе ниедна жена на светот не би го сакала.А која девојка не би сакала тело како Бред Пит во Fight Club нека се јави...

Kajgana Shop

На врв Bottom