S
Stef Bachatero
Гостин
Нах само тролам продолжете со темата .И јас билдам од мојата 16 годиниИ шо има веза тоа со темата ?
Ко да пробуваш да ги исмеваш билдерите заради исхраната , ама слабо ти иде нешо ..
Нах само тролам продолжете со темата .И јас билдам од мојата 16 годиниИ шо има веза тоа со темата ?
Ко да пробуваш да ги исмеваш билдерите заради исхраната , ама слабо ти иде нешо ..
Ама резултати немаИ јас билдам од мојата 16 години
Па не вежбам активно,прекинав на мојата 20 години.До тогаш имаше резултати бев дефиниран,прекинав најнормално после 3 години невежбање,ја одржував со исхрана тежината.Сега вежбам активно и има резултати.Незнам што е толку смешно.Барем не седам и кудам на твојата мрзливост и фрустрираност со тоа што ти не правиш ништо спрема тоа.Ама резултати нема
Ти ако се вбројуваш у билдери, ја сум ондак Анџелина Џоли.Па не вежбам активно,прекинав на мојата 20 години.До тогаш имаше резултати бев дефиниран,прекинав најнормално после 3 години невежбање,ја одржував со исхрана тежината.Сега вежбам активно и има резултати.Незнам што е толку смешно.
Ти се молам за доказ, пред да треснеш уште некоја глупост.kako ne fala bogu razvien maz i golem alat odat zaedno toa go imam fala bogu e sega za kafe muabet nekoj haker so naocarcinja
Moj sovet e do maskite vezbajte aktivno i zenite se vasi batalete cigari politika i heroin .
Sarmot e relativna kategorija.
Znaci mnogu kompjuteri ,politicki partii doveduvaat do debilstvo toa e naucno dokazano.
Од 2 причини добар господине,да си ги излечат комплексите и фрустрациите или се геј(ши) !зошто у анкетава гласале машки?
Според тебе значи од 35 проценти масти сега сум го довел телото некаде до 18-20 проценти не е успех.Браво бре се чудам колку си напорна што седиш дома,куцаш на тастатура а јас во 6 саат наутро секој ден вежбам и во 9 саат на работа сум.Ти ако се вбројуваш у билдери, ја сум ондак Анџелина Џоли.
Тело песочен часовник, салце за извоз, држење никакво...
Tоа не е билдер Стеф, тоа е дилбер
.