Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Јас Мексес го поштовам како играч, но како карактер не, однесувањето му е на ниско ниво. До вчера шо се вика соиграч му беше Бориело... сеа бокс му акна .... јб,,некој имаат во нозете ама па во глата... зелки!

За Мунтари No CoMmEnT!

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Fast Forward на муабетов, гледам дека нигде не води. Го кажав тоа што сакав. Резултатот останува ист без разлика што правиме ние тука

Pupone

Mexes vs Borri

Muntari vs Lich

Браво за Лихштајнер. . .

ајјјј ц ц ц ... ее денес Касети и Освалдо добија црвени вајда за приговор, да направиле вака затвор немаше да им бега ... господинот Дамато оваа сезона подели на Рома 5 црвени со денешните два, незнам што има толку против овој клуб :confused:

kobnik

Гнетач
Член од
14 јуни 2007
Мислења
211
Поени од реакции
37
Jaвна опомена, уште една навреда да прочитам на темава, некој ќе одмара од форумов.

Продолжете.
види шо ме испровоцирало да пишам така па после бриши ми ги постовите...моето беше јасна и директна навреда кон БУЉАШО кој со неговото "(без навреда) "сака да се заштити од вас модераторите..јас не сум таков...и ако за тоа треба да одморам..така нека биди

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Одвај чекам да видим кој измене ке ги прави денска раниери:)

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Ги извади од патики Вучинич,Маркизио и Пирло.
Ги поремети со мозокот :pos:

Гледајте го цел клип..

+ Баразаљи во прво полувреме,
али клип неможам да најдам.

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
види шо ме испровоцирало да пишам така па после бриши ми ги постовите...моето беше јасна и директна навреда кон БУЉАШО кој со неговото "(без навреда) "сака да се заштити од вас модераторите..јас не сум таков...и ако за тоа треба да одморам..така нека биди
Не ме интересира кој кого испровоцирал прв, кажано е веќе милион пати, ако те испровоцира некој не му враќај (барем не на форум, по ПП што сакаш пиши му), пријави го и ќе го средиме ние. Местото на такви постови не им е на форумов. Крај на муабетот.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.042
Поени од реакции
6.070

+ Баразаљи во прво полувреме,
али клип неможам да најдам.

Си има човекот талент тука, уште таков да беше кога треба реализација од негова страна би бил многу добар напаѓач. Како и да е, ги седна. Браво!:)

Ако мислис на дуелот со Барзаљи кога овој падна, краен „победник“ испадна Барзаљи кој успеа да се поправи и делумно да му ја одземе топката на Робињо. Иако во „првиот“ дел од дриблингот Робињо го прее*а доста добро.

С

сашенко

Гостин
Добро нели бараше некој да ги види клипчињата каде Мексес и Мунтари ги демонстрирале своите боречки вештини? Еве си ги стави човекот, коментари сега? Ако Пепе си доби црвен за тој старт (заслужено секако) требаше да си добијат и овие двајца исто така

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Јас Мексес го поштовам како играч, но како карактер не, однесувањето му е на ниско ниво. До вчера шо се вика соиграч му беше Бориело... сеа бокс му акна .... јб,,некој имаат во нозете ама па во глата... зелки!

За Мунтари No CoMmEnT!
Брат тие на крајот на натпреварот на Пирло кренаа рака ти ми прајш муабет за Бориело.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom