Г
Гучи
Гостин
Кој би рекол...мада мислам поише би ти одговарало стилист или нешо такво гејскоФакултетски работи
економија
Кој би рекол...мада мислам поише би ти одговарало стилист или нешо такво гејскоФакултетски работи
економија
Тебе некој ден ќе морам да те изделкам добро Ти да бидиш стилистКој би рекол...мада мислам поише би ти одговарало стилист или нешо такво гејско
Тебе некој ден ќе морам да те изделкам добро Ти да бидиш стилист
Оти да не ми одговара ова бе? Не гледаш дека добро рачунам за трансфериве, пари ова она, дали се исплаќа итн итн
Кога ќе го играме финалето од ФА купот. После финалето на камениот мост двобој. Бива?
Ништо, полагам у понеделник, па срамота е со повредена рака да идам, и нема да можам да пишувам. Башка математика полагам, а има многу за пишување (лажам, се испичив)Кога ќе го играме финалето од ФА купот. После финалето на камениот мост двобој. Бива?
Од ФА купот. Не за ова задутре. Не идам Скопје па нормално не можиме да се пресметаме Таман си е за ФА купот некаде средина на Мај ваљда ќе сме завршени дотогаш со факсови и слични срања. А и топло ќе е. Вака задутре ем ладно ем и јас полагам у понеделник. Нема да можиме салам да се пресметаме а и ладно е за да се слечиме во гладијаторски одела. За во мај сакам со ваквиНишто, полагам у понеделник, па срамота е со повредена рака да идам, и нема да можам да пишувам. Башка математика полагам, а има многу за пишување (лажам, се испичив)
Се отрезнив ама до кога до вечерва.... пак вечерва ама то е то.....Секако и јас очекувам само победа се друго ке биди огромно разочарување само страхувам да не бидат нашиве под голем притисок се надевам оти во првите 20-25 минути ке го скршиме отпорот на Кардиф и после се е полесно.....Како и да е одиме на победа^Се отрезни? Инаку.....не знам што да пишам, очекувам победа и само победа.......и евентуално победа....ништо друго, нема изговор, нема ништо.....
Тие изјавите на Гвардиола мене ми се најинтересни, ако се вистинити, веќе 2-3 пати не спомнува, овој како да ни се нуди за понатаму .
Pep Guardiola; It's easy to see why Liverpool are contesting finals already, Kenny Dalglish is the reason. He has a foundation very similar to what we have here at Barcelona, forget the rest Liverpool and Barca will be vying for top spot for many years.
А за денес очекувам победа и само победа, да не ми биде џабе доаѓањето за Скопје, нема да биде фер нервозен да си одам .
Саат време пред натпреварот т.е. после 16:00 ќе го има на официјалната, до тогаш ништо не се знае...Кој ќе биде составот за денес?