Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Кој би рекол...мада мислам поише би ти одговарало стилист или нешо такво гејско :sneaky::LOL:
Тебе некој ден ќе морам да те изделкам добро :coffee: Ти да бидиш стилист
Оти да не ми одговара ова бе? Не гледаш дека добро рачунам за трансфериве, пари ова она, дали се исплаќа итн итн :pos:

Г

Гучи

Гостин
Кога ќе го играме финалето од ФА купот. После финалето на камениот мост двобој. Бива?
Ништо, полагам у понеделник, па срамота е со повредена рака да идам, и нема да можам да пишувам. Башка математика полагам, а има многу за пишување :) (лажам, се испичив) :icon_lol:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Ништо, полагам у понеделник, па срамота е со повредена рака да идам, и нема да можам да пишувам. Башка математика полагам, а има многу за пишување :) (лажам, се испичив) :icon_lol:
Од ФА купот. Не за ова задутре. Не идам Скопје па нормално не можиме да се пресметаме :) Таман си е за ФА купот некаде средина на Мај ваљда ќе сме завршени дотогаш со факсови и слични срања. А и топло ќе е. Вака задутре ем ладно ем и јас полагам у понеделник. Нема да можиме салам да се пресметаме а и ладно е за да се слечиме во гладијаторски одела. За во мај сакам со вакви

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
http://www.youtube.com/watch?v=SbSsWt06kHQ&feature=related
Сево ова што ке го напишам, признавам го пишувам во полу-алкохолизирана состојба но тоа не го намалува значењето на ова што ќе го пишам....само сакам да кажам колку го обожавам Кени, еве веке 13-14 години интензивно пратам фудбал но тој е мојата омилена личност на фудбалските терени досега....Човекот е стварно легенда, почнувајќи од неговата насмевка, па се до неговот славење на секој постигнат гол на Ливерпул, не како тренер ами како навивач на Ливерпул, се надевам оти ќе остани уште 10 години како тренер на Ливерпул....YNWA

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Скаузери, па добро кај сте да му е*ам мајка му од Евра нигде ве нема, повеќе постови имаше пред утакмицата со Брајтон отколку финалево, утрешното финале можи да биди пресвртница во сезоната така да утре не очекува најбитниот натпревар во последниве 2-3 сезони....

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
^Се отрезни? :) Инаку.....не знам што да пишам, очекувам победа и само победа.......и евентуално победа....ништо друго, нема изговор, нема ништо.....

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
^Се отрезни? :) Инаку.....не знам што да пишам, очекувам победа и само победа.......и евентуално победа....ништо друго, нема изговор, нема ништо.....
Се отрезнив ама до кога до вечерва.... :D пак вечерва ама то е то.....Секако и јас очекувам само победа се друго ке биди огромно разочарување само страхувам да не бидат нашиве под голем притисок се надевам оти во првите 20-25 минути ке го скршиме отпорот на Кардиф и после се е полесно.....Како и да е одиме на победа

S

Stivie G

Гостин
Тие изјавите на Гвардиола мене ми се најинтересни, ако се вистинити, веќе 2-3 пати не спомнува, овој како да ни се нуди за понатаму :D.
Pep Guardiola; It's easy to see why Liverpool are contesting finals already, Kenny Dalglish is the reason. He has a foundation very similar to what we have here at Barcelona, forget the rest Liverpool and Barca will be vying for top spot for many years.

А за денес очекувам победа и само победа, да не ми биде џабе доаѓањето за Скопје, нема да биде фер нервозен да си одам ;) .

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Тие изјавите на Гвардиола мене ми се најинтересни, ако се вистинити, веќе 2-3 пати не спомнува, овој како да ни се нуди за понатаму :D.
Pep Guardiola; It's easy to see why Liverpool are contesting finals already, Kenny Dalglish is the reason. He has a foundation very similar to what we have here at Barcelona, forget the rest Liverpool and Barca will be vying for top spot for many years.

А за денес очекувам победа и само победа, да не ми биде џабе доаѓањето за Скопје, нема да биде фер нервозен да си одам ;) .

Богами и ја на два-три наварата помислив на вакво нешто.

Пречесто не споменува без никаква причина, или барем не некаква „важна„ за него.

Шо се однесува до финалето.............:vozbud:

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ех сакав сношти да си легнам е пред утакмица да станам ама од пред 1 саат сум станат сон не ме фаќа од финалево и сега 7 сати рајат нема да бидам....незнам за вас ама јас веќе сонував сношти во кој состав ке играме а тој бил :
Реина,Џонсон,Шкртел,Агер,Енрике,Адам,Џерард,Хендо,Белами,Керол,Суарез.....

Kajgana Shop

На врв Bottom