џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.399
- Поени од реакции
- 25.249
Не мислев на тебе кога го пишав постот, не провоцирај сега ни викнат ни прозиван. Славете 24 бода без пораз, кур голем. Титулите лежат во селските екипи, додека вие се гушите да не останите поразени, имате 11 нерешени утакмици и сте моментално втори на табелата.Ние си славиме 24 кола без пораз, пошто вака така си ја тераме ние нашата.А не имало по форум овие 5 години, тука сме си ние нон стоп.Само ме интересира како тоа некој вика 5 годни сме биле исмевани тука, и најмногу сме јаделе гомна по форум а еве ти викаш не немало никаде и сме се криеле .Дечки, дај синхронизирајте се, па кога планирате вакви работи бар идете со исто темпо сите.А од фанови на Милан бато, стварно ми е смешно да слушам за помош од судии , неможам ни да ви ги дочитам постовите од што ми иде едно смешно.Јуве последниве 5 години беше ограбен од судиите а тоа што некој прочитал статија на 24 фудбал за калчополито и сеа се прави паметен тука не планирам да коментирам.Ја си ги гледам редовно утакмиците од тогаш до сега па можам да ти кажам дека шо и да било, и како и да било, моментално ривалите на Јувентус се x10 пати повеќе во корист од јувентус од судиските грешки од 2005 навака.Бидете среќни со резултатов, и гурајте си како до сега, пошто ова брзо ке се заборави кога на Јувентус уште 200 пенали до крај нема да му се досудат а Милан најверјатно ке си продолжи со истово темпо - секој трет гол од пенал.
А кажи ми, зошто да бидиме среќни со резултатот? За тоа вие радувајте се.
За судиите и калчополи - не дискутирам, тоа оставам на комшивките, доволно ви цртаат секоја недела што и како, не сакам да зборувам за тоа.
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 01:36 ---
Кој кур ти е тебе бе? Ако имаш нешто да кажиш кажи.Таквите работи делуваат екстремно иритирачки на мене.