Милан - Јувентус 25.02 [20:45]

• Креатор на темата Креатор на темата Дим4е
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    144
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
За чичко Зинедин, Павел Недвед, Дел Пјеро па и да речеме Едгар Давидс секој чест, но факт е дека своите најголеми фудбалски достигнуваѓа и најдобри потези ги направиле во други клубови, освен нели Дел Пјеро... BTW Кажи ми кој друг клуб би се одкажал од услугите на еден Тиери Анри и би го продал за истата цена за која е донесен, само затоа што не може да му најде место во тимот??? Тиери Анри играше крило во губентус "АЛОО" :pos:

Дечко, маж или дедо (си прател 20 години фудбал може стар си) што и да си, ти препорачувам да смениш спорт и да си гледаш уметничко лизгање, таму има најдобри потези ...

Значи вака, јас како навивач на Брентфорд кога отворив фан клуб темата, одма се јавија 2-3 навивачи на милан и почнаа да ми серат у темата, додека од членовите кој навиваат за другите тимови беа кул, факт: ПОВЕЌЕТО! навивачите на милан имаат некој посериозен проблем(им препорачувам да сменат спорт)

Билан
Пензионери
Гатузо ненормален
Серија Б
Киелини Крив Нос
Ѓубрентус
Серијс Б
Амеба
2 годинки
Комлекс
Татко ми има поголем кур од татко ти
И форумов не е више тоа што беше !!

Барам 18+ тема со Бианконеро да си праемо муабет на раат, и да ми ги памти мислењата :pos:

Иначе утакмицава многу ме влече на нерешено, но хендикеп за Јуве ќе биде неиграњето на Ибрахимовиќ и Бонера така да ни победа на Милан нема да ме изненади !

Значи вака, јас како навивач на Брентфорд кога отворив фан клуб темата, одма се јавија 2-3 навивачи на милан и почнаа да ми серат у темата, додека од членовите кој навиваат за другите тимови беа кул, факт: ПОВЕЌЕТО! навивачите на милан имаат некој посериозен проблем(им препорачувам да сменат спорт)

Ако имаш негде кланица во близина,оди купи си еден мозок добро ќе ти дојде! :)

убаво вака што испостававте слики од славја на титули што ги намести Јуве , и слики од Мундијалот кога Јуве ја тепаше Франција :)icon_lol:)

али .. тука отиде обидот на Јуве да стане прав гигант.
Олимпиакос-Селтик-Јуве... тоа се тие домашно првенство-фраери :icon_lol:

Барам 18+ тема со Бианконеро да си праемо муабет на раат, и да ми ги памти мислењата :pos:
Барем полесно ќе те најдам така отколку тука во еден куп мислења.
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 14:47 ---
убаво вака што испостававте слики од славја на титули што сте ги намести Јуве , и слики од Мундијалот кога Јуве ја тепаше Франција :)icon_lol:)

али .. тука отиде обидот на Јуве да стане прав гигант.
Олимпиакос-Селтик-Јуве... тоа се тие домашно првенство-фраери :icon_lol:
У право си за последнава реченица. Ама сепак не е тоа така како што сакате да го претставите, као Јуве нема врска во Европа. Јас тоа би го преформулирал во Јуве нема врска во финалињата. Од 7 финалиња во ЛШ и претходно Куп на шампиони има освоено само 2. Да не збориме за тоа дека врска немаат од пенали. Кога дојде до пенали во 2003 со Милан знаев кој е исходот ама сепак ја догледав за да ми биде јадот на крај поголем.

море Миланезе вие најдовде да кажвите демек јуве местел судот во НЕАПОЛ си го кажа своето јуве е наместен :mad: едно друго дека интер и федерацијата треба да му платат оштета после сетисе кој прв имат местено МИЛАН 1981/82 1982/83 ги поминавте во сериа б се враќавте да ама одма ве исфлаа за местени утакмици а пак оние интер да не кажвам шо се имет праено од кревајне на петици да останат во лига ;) а за недела победникот се знае ЈУВЕНТУС кој милан се старци фудбал не се играт чао

па да де ... затоа го осудија моџи дека он работеше за интер и федерацијата. Затоа и нели уефа реагираше експресно на барањето на јуве и ги исфрли интер од ЛШ.

Уште БорнТуБиРетардеро фали на темава за да сликата биде комплетна.

Милан.

Зошто? Победата му треба за да ја освојат титулата, според мене. И џабе ќе ме исцитирате катаљарда пати, тоа е така. Лани од првите 4 екипи, милан имаше 2 победи против Наполи... годинава изгубивме од Јуве на гости, изгубивме и ремизиравме со Наполи, така да ако изгуби милан утре... и да ја освои титулата на бодови едноставно не ја заслужуваат.

Ај на некој саат да пробаме да ја затвориме темава па да видиме после рестартот дали ќе се подобри нешто :)

Рестарт, баш да видиме :)

и после рестартот они пак се местачи !! сто рестарта не ги перат од криминалот што го направија !!!

:icon_lol::icon_lol:

Згодна женска си :D

Арно ви пуштам вака чат пат одвреме навреме жени да погледате бидејќи тука се искинавте од :drk: на метални структури(трофеи) како небаре вие лично ги поседувате историските успеси на двата клуба:pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom