Сашко Коцев ја запроси девојката на Златна Бубамара

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
15 февруари 2012
Мислења
52
Поени од реакции
142
Бурата се смири,бродот потона,драматично навистина беше за некого и фатално се удави во својата немоќ да плива.Преживеани само малку,некој успеа да се спаси, секој со својот склоп на капацитет и интелегенциа.Немам ни восхит ни трауми од настанов .Со почит!:cuc:

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Он - а на кого му е гајле за вакви работи освен на чуствителните девојки на форумов?
ќе дојдат ќе исерат и ќе си заминат,оставаќи ги другите на милост и немилост да ја дишат нивната реа.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ok, update level 1 done...

Полека полека се навикнувам на новонастанатата ситуација со јавно запросување, ама никако не сваќам дали јас сум демоде/заостанат или кај е проблемот. То според мене треба да биди интимна работа, најмногу за после шо да има да се муабети со другарите/другарките на кафе... Па некој нешто ќе исфилова, ова она, да биди поинтересно. Мада ко шо тргнало, то сега се преправа во: изгледај го видеото на ју тјуб бе... Бљак.

Прашањето за миљон е, кој прв ќе се пофали со убо измонтирано видео од прва брачна вечер?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Македонскиот папучаризам веќе почнува да зазема епско катастрофални пропорции :гомце:

М

Мартин`

Гостин
Океј со среќа нека им е и се најдобро АМА претераа веќе со вакви работи јавно, јас сваќам направиле 1-2 вакво нешто ново и покреативно да кажам што беше барем за Македонија ама веќе секојдневие стаса ваквото запросување така да веќе воопшто не е интересно ..

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Јас па што внимание и посветив, толку не заслужуваат ама ептен напнаа со ова па ај да видам јас де, кусо да не сум.
Оригинално, па не би рекла наместена работа, за кревање публицитет за ништо друго и да за тие што не знаеле кој е Сашко да си знаат во иднина.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Fali ushte nekooj komunalec od KHS pred kamera da zaprosi ciganka koja chepka po kontinjeri .. 300 kuropecalki napravija so ovie zaprosuvanjava. Preku tashakov vishe ..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom