Eric The King
Why always us!:)
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 3.297
- Поени од реакции
- 1.245
Кога разбрал Хари за Валенсија дека е повреден, му рекол на Ферги - "Немој не ме радуј"Цццц лажго скапан
И овај го заеба на крај
Кога разбрал Хари за Валенсија дека е повреден, му рекол на Ферги - "Немој не ме радуј"Цццц лажго скапан
Ного се лажеш ако мислеш дека Де Геа е неталентиран.Хипотетички, Де Геа не спаси од елиминација, кога рефлексно ја фати после корната. Да, оној неталентираниот Де Геа.
Ного се лажеш ако мислеш дека воа не е сарказамНого се лажеш ако мислеш дека Де Геа е неталентиран.
Добро е, значи не се лажам. Само незнам на кој се однесуваше сарказмо за неталентиранио голман.Ного се лажеш ако мислеш дека воа не е сарказам
Player Rating by Goal.ComНого се лажеш ако мислеш дека воа не е сарказам
Си знаат кои се, се јавуваат само кога Де Геа ќе киксне.Добро е, значи не се лажам. Само незнам на кој се однесуваше сарказмо за неталентиранио голман.
Player Rating by Goal.Com
DE GEA: 6.5 (Fans flop of the match)
FABIO: 6.5
JONES: 5.0
SMALLING: 6.0
RAFAEL: 5.0
YOUNG: 4.5 (flop of the match)
PARK: 5.5
CLEVERLEY: 5.5
NANI: 5.5
BERBATOV: 6.0
CHICHARITO: 7.0 (Fans Top Of The Match)
Subs:
SCHOLES: 6.0
EVANS: 6.5
WELBECK: 6.0
Јас не мислам така мислам како тебе, но навивачиве не мислат како нас и ние не мислиме како нив. Сеа шо прајме?!
Го дадоа на Тотенхем како дел од трансферот на Бербатов кај нас.Што се случи со оној Фрејзер Кемпбел, младичот што беше на позајмица во Сандерленд? Уште се води како играч на Јунајтед, или се ослободија од него?
Кој не сака да игра за овој клуб, слободно, вратата му е отворена. Има преталентирани личности со супер однос како Рајан Таниклиф кои би дале се за да играат за клубов.Ако не му се даде нов договор на Погба ќе биде голема штета, навистина е супер талентиран.