Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.748
Поени од реакции
52.705
Друже Јунајтед претходни сезони сите купови ги играше со младинци, исто беше и годинава(освен дерби натпревари што беа). Ако испаднеа тогаш слаби беа, ако не никому ништо.
Работата која не ја разбирате е дека Јунајтед си има цели зацртано пред почеток на сезона и некој куп обавезно жртвува(ако под тоа се подразбира играње со младинци) зошто знаат како е сега да играаа и во европа и по куповите. Значи не може на сите полиња успешно да се справува!

Ако разбра стегни лајк :icon_lol:
Знам, и многу ми се свиѓа таквиот пристап. Затоа и на почеток на сезонава можеше Фергусон да извади два различни тима кои ќе можат да победат на било кој натпревар.
Фергусон многу го почитувам, а и Јунајтед како клуб. Ама навивачите и вие фановите тука ми го направија одбивен.

Тоа што сакав да го кажам е, научени сте на успеси. Не сте навикнати вие да губите. И во тежок период на клубот, сигурен сум дека барем 50% од фановите на Јунајтед што скокаат тука цело време ќе се одкажат од следење фудбал.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Едвај чекам Јунајтед да има ваков период како Челзи/Ливерпул/Арсенал. Да видиме кои фанови ќе останат тогаш. Први ќе се откажете од фудбал.
Јас сум првиот што ќе бара отказ за Фергусон и ќе се откажам од Манчестер овде јавно кажувам и ќе се префрлам индиректно,тајно за Манчестер Сити.
Ќе појдам во СК таму каде што им е собиранката за навивачиве на Манчестер Јунајтед и со шал од Манчестер Сити и дрес од Тевез или Харгривс ќе се сликам.....
Cool story,right? :icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.740
Поени од реакции
43.873
Едвај чекам Јунајтед да има ваков период како Челзи/Ливерпул/Арсенал. Да видиме кои фанови ќе останат тогаш. Први ќе се откажете од фудбал.
2004, 2005, 2006... Немавме таков период?? 4ти во групната фаза на ЛШ, 3ти во ПЛ... По еден ФА и Карлинг што освоивме.. Тогаш сум имал 10, 11 и 12 години и не сум се откажал од Манчестер, а не пак сеа на 17 и кусур...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
2004, 2005, 2006... Немавме таков период?? 4ти во групната фаза на ЛШ, 3ти во ПЛ... По еден ФА и Карлинг што освоивме.. Тогаш сум имал 10, 11 и 12 години и не сум се откажал од Манчестер, а не пак сеа на 17 и кусур...
Не за тебе, има некои што би направиле така. :) И Челзијаши и Манчестераши и тн. Па еве членот Carter знае еден на форумов што бил за Реал па сега е за Барса. Само да не издаваме сеа....

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.740
Поени од реакции
43.873
Не за тебе, има некои што би направиле така. :) И Челзијаши и Манчестераши и тн. Па еве членот Carter знае еден на форумов што бил за Реал па сега е за Барса. Само да не издаваме сеа....
Aбре има, ама досадни станаа со тоа "само Манчестер да го фати криза ќе видиме колку фанови ќе има".. Па јас пола од навивачите на Челзи што ги познавам беа за Реал пред 2005та година..

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Со кој памет е повикан Клеверли не ми е јасно, 3 4 месеци нема одиграно натпревар воопшто.
Повикан е затоа што Пирс рече сабајлево на пресот ќе им се даде шанса на пријателскава на помладите играчи и тие што не играа против Шпанија/Шведска. Му се јавил на Лескот и другите некни да им објасни што е работата, се знаеше каков ќе биде составов. Дали е тоа наредба од погоре или негова идеја, who knows. :)

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.736
Поени од реакции
9.480
Знам, и многу ми се свиѓа таквиот пристап. Затоа и на почеток на сезонава можеше Фергусон да извади два различни тима кои ќе можат да победат на било кој натпревар.
Фергусон многу го почитувам, а и Јунајтед како клуб. Ама навивачите и вие фановите тука ми го направија одбивен.

Тоа што сакав да го кажам е, научени сте на успеси. Не сте навикнати вие да губите. И во тежок период на клубот, сигурен сум дека барем 50% од фановите на Јунајтед што скокаат тука цело време ќе се одкажат од следење фудбал.
Другар...Од кога е САФ на чело на Јунајтед, секој слаб период на тимот е кога се врши таа фамозна промена на генерации и кога се пуштаат во игра младите да набијат искуство какво е чувството на ОТ и во црвениот дрес. Ама тој слаб период по 2-3 години резултира со трофеи, затоа што младите веќе знаат што е да се носи дресот на Јунајтед. Тимот имаше таков период сега во блиско минато, поточно по заминувањето на Кол, Јорк, Бекам, подоцна и Кин...кога на сцената згазија Флечер, Роналдо, Руни. 3 сезони тимот немаше трофеј во ПЛ (сети се кога твојот Челзи на сред Олд Трафорд скоро со втор состав не растури 4-1), ама пак во наредните 5 години се освоени 4 трофеи во ПЛ, 3 финалиња во ЛШ од кое едно го освоивме. Нема да се разочараме ако тимот не освои ништо оваа сезона, не сме глорихантери какви што не мислите (можеби има некој, ама повеќето не сме затоа што голем дел ја имаме научено големината на клубот), ама пак затоа веруваме дека тимот во наредните сезони сигурно ќе освојува трофеи затоа што САФ гради фантастичен тим за во иднина.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Во овој дел не се согласувам со тебе! Сум фатил јас и сушен период, твоите кога доминираа зошто не се откажавме сите од Јунајтед туку уште повеќе го засакавме?
Јас почнав да навивам за Јунајтед на меч во кој загуби, не почнав да навивам кога освои титула! Затоа кога и да губи Јунајтед, уште повеќе ќе го сакам овој клуб зошто им дава шанса на младите кои подоцна враќаат со титули!
Твоите не го почитуваат Стариџ кој е класа во моментов за Торес, тупнаа 50 милиони, ама сега џабе, кога ќе се изгориш, дувај на ладно после :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Зборам за две-три сезони кај што ќе губите на глупи утакмици, 4-5 место на табела, без никаква надеж за некаков трофеј, посрамотувања на ОТ какви што не се памтат и слични ствари.

Ама, со сегашните млади играчи светла е иднината. Барем додека го држат нозете Фергусон.
Ми текнува на 1:4 резултат во блиско минато....онака, да пецнам :coffee:
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 03:12 ---
Многу јасно дека ќе замре темава, па ЛФЦ се ближи до трофеј....се спрема фешта низ СК :)

(ќе биде комедии ако потфрлиме)

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Ми текнува на 1:4 резултат во блиско минато....онака, да пецнам :coffee:
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 03:12 ---
Многу јасно дека ќе замре темава, па ЛФЦ се ближи до трофеј....се спрема фешта низ СК :)

(ќе биде комедии ако потфрлиме)
Немој не ме радуј :icon_lol:

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Да бидеме реални....баш е работава "немој не ме радуј" :icon_lol: Liverpool will rise again :)
Јак Јунајтед и јак Ливерпул? Е тоа ќе биде фешта. Вака стварно не е интересно повеќе(барем мене не ми е)!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јак Јунајтед и јак Ливерпул? Е тоа ќе биде фешта. Вака стварно не е интересно повеќе(барем мене не ми е)!
Да знаеш ти само колку на нас, фановите на Ливерпул не ни е интересно....ама пак, ние сме со тимот и во лошо и во добро, повеќе во лошо него во добро....никој не почнал да навива за клубов зошто освојувал (зборам за помлади генерации)...нели? :)

Како и да е, занимливо ни е да гледаме мачни игри и нерешени резултати на Енфилд со инкогнито тимови :D

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
btw, Бартон погоди и Наполи - Челзи како ќе заврши со точен резултат, исто како и натпреварите за кои доби опомена https://twitter.com/#!/Joey7Barton/status/172042138736017409 од сеа ќе направам на телефон да ми стига што и да пише, во кладилница директива :ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom