Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
England squad to face Holland

Goalkeepers: Scott Carson (Bursaspor), Joe Hart (Man City), Robert Green (West Ham)

Defenders: Gary Cahill (Chelsea), Ashley Cole (Chelsea), Leighton Baines (Everton), Glen Johnson (Liverpool), Phil Jones (Man United), Micah Richards (Man City), Chris Smalling (Man United), Kyle Walker (Tottenham)

Midfielders: Gareth Barry (Man City), Tom Cleverley (Man United), Stewart Downing (Liverpool), Adam Johnson (Man City), Steven Gerrard (Liverpool), James Milner (Man City), Scott Parker (Tottenham), Ashley Young (Man United), Theo Walcott (Arsenal)

Forwards: Darren Bent (Aston Villa), Fraizer Campbell (Sunderland), Daniel Sturridge (Chelsea), Wayne Rooney (Man United), Danny Welbeck (Man United)

После 2 години Ричардс назад во составот.

S

Stivie G

Гостин
Со кој памет е повикан Клеверли не ми е јасно, 3 4 месеци нема одиграно натпревар воопшто.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.736
Поени од реакции
9.480
Со кој памет е повикан Клеверли не ми е јасно, 3 4 месеци нема одиграно натпревар воопшто.
Сакаат да го пробаат. Првата со Холандија беше одложена, подоцна се повреди и не успеа да дебитира сеуште.И јас не сакам сега да игра по повредата, ама тоа е јбг.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Стјуард Пирс е. Кој знае што има на ум каква игра ќе вади. Знаеме ги играше овие играчи во под 21, па сега не знаеме што ќе прави, ќе видеме, но секако треба да се менуваат „постарите" ќе го видиме што ќе направи. :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.713
Поени од реакции
11.959
Ти кажи ми со кој памет е повикан Џерард? Еднаш здрав не ни го вратија од репрезентација. 100 пати се има повредено за нив дури игра пичка им матер

S

Stivie G

Гостин
Ти кажи ми со кој памет е повикан Џерард? Еднаш здрав не ни го вратија од репрезентација. 100 пати се има повредено за нив дури игра пичка им матер
Нема смисла идниот капитен да не биде повикан ;).

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.713
Поени од реакции
11.959
Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Тоа е јбг :/

Некако замре темава нема веке препукавања од најинтересна најдосадна стана :(

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.713
Поени од реакции
11.959
S

Stivie G

Гостин
Можеби бидејки бев отсутен една недела, сега пак ќе пробам да и го вратам епитетот НАЈинтересна :LOL:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Што да не замри......ја уништивте вие. Педерски клуб
Лузерпул , лузерски клуб со лузерски навреди за клубот, клише муабети што да ти расправам, го употребив "клише муабети", заради битоЉскиот Марјанчо :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom