Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Играчот кој на 3/4 СП има добиено црвен картон спаѓа во најдисциплирани:LOL:
Се извинуем, светците од Ноу Камп беа најдисциплинираните и најфер играчи. :tapp:

Ако ти е колку да пишеш нешто, пиши барем дека снегов конечно почна да се топи, а не да се избацуеш ваке. Да речеш за Зидан дека не бил коректен и фер играч, треба или да си ненормален или како навивач на Барса да збориш од инает зошто играл во најголемиот ривал. Се надеам дека е второво.

Играчот кој на 3/4 СП има добиено црвен картон спаѓа во најдисциплирани:LOL:

Море да сум на место на Зидан би го рогнал уште неколку пати доле на земја таа скапаницата Матераци вака да му се исплати повеќе црвениот.

Villar y Rosell se vieron en secreto en un hotel de Madrid

Villar_Rosell_vieron_secreto_hotel.jpg

Некој не сака Барса да биде на -10.. :giggle:

Villar y Rosell se vieron en secreto en un hotel de Madrid

Villar_Rosell_vieron_secreto_hotel.jpg

Некој не сака Барса да биде на -10.. :giggle:
Аииии.. Виљарато.. Овој под итно да се стрела во сред Мадрид. :D
И да. Не ми е јасно каква е оваа средба во хотел во Мадрид, а во позадина го има трофејот од шпанскиот Суперкуп?! :confused:

Iniesta: "La distancia del Madrid no está condicionada por los árbitros"

Iniesta: "La distancia del Madrid no está condicionada por los árbitros"
Еве зошто Иниеста е (можеби) најпочитуваниот спортист во Шпанија. Ако правиме искрено муабет, да беше Дани или Пике на прес-конференција немаше да ме изненади и да спомнат нешто како провокација. Иниеста е подруг карактер, заслужено добива овации на секој стадион во Шпанија(освен некои ретарди на Бернабе).

И да. Честитки за Атлетик, Атлетико и Валенсија. И трите шпански претставници се пласираа во 1/8 финалето од Лига Европа. :)

Таен состанок во Мадридски хотел, во кој Барселона најчесто отседнувала кога гостува во Мадрид.
Таен состанок среде Мадрид каде што сите можат да ги видат. Па "АС" дури успеале и разговорт да им го разберат. Можат комотно за некоја тајна служба да работат.
Are-you-fucking-kidding-me.jpg

Ај сфаќам да живеете во Катарлонија и некој ваш комшија или другар да игра за Барса. Ама вака некој си Ојле-дојле платен 15милиони по сезона што знам... јас би избрал готов играч за исти пари наместо да чекам 5-6 години да биде нешто.

Патем лесно беше во една јака Барса составена од триото Деко,Роналдињо и Ето да пуштиш 2-3 ромчиња од калибарот на Меси,Иниеста и Гејке.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom