Сашко Коцев ја запроси девојката на Златна Бубамара

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ги читаш првите 2 страници, гледаш како Абадон и Росемберг направиле пакт заедно да кењаат цела вечер оти како мали не добивале доволно љубов ваљда.
Кликаш директива на 8ма страна, сеуште го гледаш истото, само сега некој пробува да им објасни дека нетреба по се што ќе се случи во државава да се кења на велико.
Петрани, црнци, триста гупости. Само јажето е спасот.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ги читаш првите 2 страници, гледаш како Абадон и Росемберг направиле пакт заедно да кењаат цела вечер оти како мали не добивале доволно љубов ваљда.
Кликаш директива на 8ма страна, сеуште го гледаш истото, само сега некој пробува да им објасни дека нетреба по се што ќе се случи во државава да се кења на велико.
Петрани, црнци, триста гупости. Само јажето е спасот.

Ќе се бесиш?

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Батали, ми се смачи, а и ми спадна јадењето, ќе си легнам. Инаку, сеуште си добро дојден на собиранката во Битола, ако треба ќе им честитам на Сашко и Петкана, вака јавно, се во име на гостопримството...
Тууу и не ни ја откри причината... ништо ќе мора да чекаме друго запросување.

А за собиранката ...хмм.. што знам.. по муабетов вечерва, ако и таму се тераат вакви прости муабети без причина.. некако не ми е по терк многу.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ќе се бесиш?
Откако почнав тебе да те читам, сфатив дека она "тебе татко подобро да те :drk: во шоља " не е само виц, туку има и нешто вистина во него.....

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Тууу и не ни ја откри причината... ништо ќе мора да чекаме друго запросување.

А за собиранката ...хмм.. што знам.. по муабетов вечерва, ако и таму се тераат вакви прости муабети без причина.. некако не ми е по терк многу.
Уште полоши муабети ќе се тераат, ние Битолчаните сме серт луѓе...

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Абе фино, океј, ама еден почна, направи вака, и ајде сега сите ќе го копираат и ќе се натреваруваат кој е поголем фраер...И утре у Вест на насловна ќе го има, а и плус ќе го одрват на телевизииве.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
дингггг донгггггггг
Рунда бр.12
(сеуште нема нокаут, а 3:01 сабајле е...)

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Абе ова веќе досадно е, со форите “Ќе се омажиш за мене“ пред еден тон народ...мислам поглупо не можи да биди. Шо коа ќе ја земе, сите седат собрани, пијат лудуват и типот го вади таквото на маса и вика “Ќе го земеш ли во уста“? И женава го зема па аплауз следува оти јавно ја поканил и на секс...
Ахахахахаххахахх

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Јас мразам запросување у јавност. Ја уствари мразам све она што неможам да си го дозволам....

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Не, не е искрено. Патетично и бедно е момент кој треба да биде интимен да се користи за самопромоција во трагикомичниот Македонски јавен простор.

Јад, беда и мизерија.

Им посакувам невестата да го изневерува Сашко со двајца црнци...
ахахахаххахахаххахаххахах идол ми стануваш
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 03:23 ---
aлоооо дечки??? како можеше од запросување, да почнете да си се препукавате меѓусебно???
Војни почнувале и многу помали работи :)
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 03:25 ---
Добро.......доволно е засега. Или честитај или тргни против овие што честитаат (y)
Дадада се слагам завземи страна гад демит :)
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 03:28 ---
Сум го смешала со Марјан Коцев.
А кој беше па Марјан Коцев? :)
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 03:32 ---
1.Честито на младите
2.Абандон ме изнасмеа незнам зошто ама при секој нов пост се мочав од смеење
3.Тие што се навредивте ви препорачувам да го завземете моето гледиште и на ист начин да и пристапите на темава.
4.Досадно веќе, секоја чест за Сашко треба муда за ова (треба и малце мутав да си) ја само си искажувам став дека никогаш не би го направил ова.

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
ме мрзеше да пишувам,ги копирам муабетиве на Фб шо си ги објавив:
Дур да дојдиме на ред да се ожениме че си помисла жениве дека треба да се фрлам од авион со падобран на ајфеловата кула и да слетам на третото ниво и со милиметарски прецизна точност да и го погодам прсто со прстено на левата рака и да ја прашам то шо треба ја прашам :E
За маж кој шо одлучил да земи некоја за навек да му биди животен сопатник,воопшто не е ни страшно ни срамно да ја изрази љубовта према саканата на ЈАВНО место. Се зависи до чоеко и со колкава помпезност сака да го објави чино на стап
ување во брак. Вие жениве мислите дека мажо треба да напрај целовечерно шоу за да ја фасцинира таја пред него за дојди до посакуваната цел да му го кажи "судбоносното" ДА.
Е па тој истио ако не ја фасцинирал во изминатите 3 4 5 6... години дури одел со незе,не гледам со шо че ја фасцинира во една вечер,па макар да се претворам во супермен.
Ова јавново запросување се повејче го гледам како шоу програм за другите одколку за самите "заљубени". А девојчициве дома се полни со солзи и се ака од земја со желба: Аххх да можи некој мене вака да ме побара!

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Сега го изгледав видеото од запросувањето,и не е воопшто помпезно или што ти ја знам....туку едноставно ја зима од публика,ја носи на бина, и и отвара прстен.

Како и да е човекот ја направил неговата избраничка среќна...и тоа го споделил со цела Македонија.....а вие со мадиња колку леблебија хејтајте колку сакате.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom