Сашко Коцев ја запроси девојката на Златна Бубамара

• Креатор на темата Креатор на темата Epics™
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А каде замина онаа Анфем? Утре нека биди тука да се пресметаме

Аууу намќор народ,леле лелее...Лелеее лелелеелелелеееее.....Шо се сторивте бе,грдо народче мало..Лелелелелелелеле...Какви сте никакви безвредни...Лелелелелелелелелеле...Ааууу намќоришта,све кој од кој поголеми...Цццц,лелелелелелееее..Ауууу... :coffee:

А нашиве медиуми, ко да пратиле новинари директно на сред фронотот југословенски,па директно, со пренос во живо , дигаат цена:

Македонија има премалку жители. Од тој аспект гледано, статистички се зголемуваат жансите секој идиот да излезе на телевизија...

А те тера тебе некој да ги читаш моите коментари?

Не. Понекогаш демократијата е заебана работа...

Знам дека не разбираш.

Не, но неможам да не ги читам коа 90% од коментарите у темата за настанот за кој викаш дека не ти е гајле се твои.

Баш глеам дека не ти е гајле...

Аууу намќор народ,леле лелее...Лелеее лелелеелелелеееее.....Шо се сторивте бе,грдо народче мало..Лелелелелелелеле...Какви сте никакви безвредни...Лелелелелелелелелеле...Ааууу намќоришта,све кој од кој поголеми...Цццц,лелелелелелееее..Ауууу... :coffee:
Заврши?

BV4nQ.jpg

Таруно, не заебавај, жити леб...

Те прашувам ве директно зошто толку те погодува ова !?

Невозвратена љубов, сите жени се курви психологија, многу ќотек као мал... чисто да дојдеме до коренот зошто тебе ова толку ти смета.

Не, но неможам да не ги читам коа 90% од коментарите у темата за настанот за кој викаш дека не ти е гајле се твои.

Баш глеам дека не ти е гајле...

Лесно е. Гледаш лево, пишува Абадон.

Скролуваш надолу.

Следниот пат, повторно истото. Од неколку обиди, би можел да успееш, иако не делуваш како посебно интелегентна личност...

Не завршив..Лелелелелеллелееее,аууу ццц....Лелелелелелелеееиииии!!!!Ццццц...
Добро.......доволно е засега. Или честитај или тргни против овие што честитаат (y)

Те прашувам ве директно зошто толку те погодува ова !?

Невозвратена љубов, сите жени се курви психологија, многу ќотек као мал... чисто да дојдеме до коренот зошто тебе ова толку ти смета.

Мислиш дека за да ја исмејуваш глупоста треба да имаш посебна причина?

Мислиш дека за да ја исмејуваш глупоста треба да имаш посебна причина?

Секад треба да имаш посебна причина зошто исмејуваш нешто, зошто инаку би било дека исмејуваш ради реда, од што не знаеш што со себе... Плус твоето не е исмејување него е безобразлук... „црнци на Петкана...со неа да играм...“ бре, бре, бре... дај кажи си... искрено.. ми пречи затоа што ... (дополни тука самиот)

Сашко е веќе познат, главна улога во филм

Кум?

Однесено со виорот?

Кој беше Сашко?
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 02:29 ---
Секад треба да имаш посебна причина зошто исмејуваш нешто, зошто инаку би било дека исмејуваш ради реда, од што не знаеш што со себе... Плус твоето не е исмејување него е безобразлук... „црнци на Петкана...со неа да играм...“ бре, бре, бре... дај кажи си... искрено.. ми пречи затоа што ... (дополни тука самиот)

Батали, ми се смачи, а и ми спадна јадењето, ќе си легнам. Инаку, сеуште си добро дојден на собиранката во Битола, ако треба ќе им честитам на Сашко и Петкана, вака јавно, се во име на гостопримството...

Лесно е. Гледаш лево, пишува Абадон.

Скролуваш надолу.

Следниот пат, повторно истото. Од неколку обиди, би можел да успееш, иако не делуваш како посебно интелегентна личност...

Го расипав скролот на темава за да те избегнам, пак се појауваш. Толку си досаден!

И пак се правиш smartass со обид да ме навредиш, односно обид у кој се обидуваш да се направиш паметен а испаѓаш тоа на што јас не ти делувам !?

Ајт, не вреди со тебе да се дискутира.

И пак се правиш smartass со обид да ме навредиш, односно обид у кој се обидуваш да се направиш паметен а испаѓаш тоа на што јас не ти делувам !?

Навистина, тешко е човек тебе да те навреди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom