Сашко Коцев ја запроси девојката на Златна Бубамара

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Добро утро, Македонијо!(y)
Да ги заборавиме несогласувањата од минатото а? Не сакам проблеми со законот (y)
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 01:37 ---
Да пробаме ШТО?

--- надополнето: 24 февруари 2012 во 01:37 ---
Да те запроси на златна малина ШО!
:LOL:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
А као демек ова не е искрено, само затоа што е јавно или затоа што е на Златна бубамара?
Мене ми здодеа да гледам и слушам негативни работи и затоа ми е драго кога ќе видам вакво нешто.

Вакви работи ќе имаат почит и секогаш ќе се радувам на вакви моменти, макар биле туѓи, затоа што е момент за радост и така треба и да биде.

Се слави љубовта, двајца млади ќе започнат заеднички живот и нема ништо поубаво од тоа...

Не мора секогаш да се мрчи, може и само да се честита искрено, затоа што е убава вест, покрај морето сивило кое не опкружува.

Не, не е искрено. Патетично и бедно е момент кој треба да биде интимен да се користи за самопромоција во трагикомичниот Македонски јавен простор.

Јад, беда и мизерија.

Им посакувам невестата да го изневерува Сашко со двајца црнци...

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Wow, и клипче има. Да имаше клипче од невестата кога прв пат имала анален секс, можеби ќе го погледнев...

:pipi:
Еј ај не го тупи. Никој не те тера со сила да постираш коментари, а вакви безобразлуци воопшто не се за толеранција.

Мене Сашко ми е пријател и ова го сметам за навреда...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Еј ај не го тупи. Никој не те тера со сила да постираш коментари, а вакви безобразлуци воопшто не се за толеранција.

Мене Сашко ми е пријател и ова го сметам за навреда...
Не постирам со сила, напротив, со задоволство ги пишувам. Онај момент кога другар ти Сашко решил да го сподели моментот на запросување на Петкана со целокупниот Македонски аудиториум, се изложил на ризикот да биде коментиран, па и на овој начин. Како велат Србите, не може и јаре и паре...

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Не постирам со сила, напротив, со задоволство ги пишувам. Онај момент кога другар ти Сашко решил да го сподели моментот на запросување на Петкана со целокупниот Македонски аудиториум, се изложил на ризикот да биде коментиран, па и на овој начин. Како велат Србите, не може и јаре и паре...
Се изложил да биде коментиран од јадни души... нека ти е на чест. Само тоа ќе ти кажам.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не, не е искрено. Патетично и бедно е момент кој треба да биде интимен да се користи за самопромоција во трагикомичниот Македонски јавен простор.

Јад, беда и мизерија.

Им посакувам невестата да го изневерува Сашко со двајца црнци...
Како можеш да велиш дека не е искрено, само затоа е јавно? Он одлучил тоа да го стори пред македонската јавност и е негов избор, тоа не значи дека не е искрено.

Не знам како може љубов на двајца млади и ваков битен момент (кој е нивен избор дали ќе е интимен или не) да биде патетичен и беден. Напротив, баш е за поздравување, што внесуваат позитивна енергија и љубов во секојдневното сивило.

Не мора да му се допадне на човек начинот на кој е направено запросувањето, ама тоа не значи дека чинот сам по себе не е прекрасен.

Да ги заборавиме несогласувањата од минатото а? Не сакам проблеми со законот (y)
Јас не сум имала несогласување, ти нагласив 100 пати, сам си ги правиш несогласувањата во главата. :icon_mrgr:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Се изложил да биде коментиран од јадни души... нека ти е на чест. Само тоа ќе ти кажам.

Леле, душичка, ти го навредија пријателот. Мајка му го тераше да се бламира на телевизија... :place:

Член од
2 декември 2008
Мислења
773
Поени од реакции
344
Се океј, нека им е со среќа... :)

Ама мора до тооолку да го тупат порталите? :sick:

И не е малце клише со ова запросвањето? Само уште на сред реклами на телевизија некој некоја не побарал за жена. :cautious:

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Напротив, баш е за поздравување, што внесуваат позитивна енергија и љубов во секојдневното сивило.
Не знам за тебе, јас се прејадов пред два саати, и од чинот на Сашко Коцев и Петкана ми се повраќа...
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 01:54 ---
А ти ова на телевизија го гледаше !? Жити се на која бе златен!?

Она со аналнииот секс? За тоа прашуваш, златен?

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Убо мене ми викаа другарите да гледаме бубамара , јас не ќе се коцкаме.Ете ти сега пак коцкај се мака ми е што пропуштив. Можеби и ќе се расплачев.
Со среќа на парот

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Добро бе, вие кога ќе ги барате жените, како сакате барајте ги - не судите на другите, секој како сака ќе си ја побара девојката за жена, ако сака ќе застане на кров и ќе кукурика - негов избор!

Ко што знам на вакви моменти - се честита!!!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
А чекајте малку......оваа "Петкана" мора да има име? :D
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 01:56 ---
Крејзи - Не се честита на вакви моменти!!! Можи евентуално на свадба ако сме поканети.....инаку јок!

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Што??? Ова е навреда
Каква навреда бе човеку? Ти викам дека ти си мислиш дека има несогласувања, јас тоа што имам различен став од некој не го нарекувам несогласување или расправање. Аман, само бараш некоја рчка да се расправаш.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom