Сашко Коцев ја запроси девојката на Златна Бубамара

Статус
Затворена за нови мислења.

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Не знам за тебе, јас се прејадов пред два саати, и од чинот на Сашко Коцев и Петкана ми се повраќа...
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 01:54 ---

Она со аналнииот секс? За тоа прашуваш, златен?
Се посра. Знаеш и самиот за што ти зборам, не се прави на три и пол.

И ја па со кого се фатив муабет да правам. Терај овците.

Низ портали протече вест дека Сашко ја побарал девојка му за жена на Бубамара и сите ќењаат, а не ни виделе ни што ни како било.

Македонецот си пати од самиот себе, затоа за свинска дунда не го бива.

Ајт продолжете со плукање, така ви е поубав животот изгледа.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Добро бе, вие кога ќе ги барате жените, како сакате барајте ги - не судите на другите, секој како сака ќе си ја побара девојката за жена, ако сака ќе застане на кров и ќе кукурика - негов избор!

Ко што знам на вакви моменти - се честита!!!
Ај да го иступам до крај. Се честита, ако е некој кој го познавам, и ако не решил да прави мајмун од себе.

Во конкретниот случај, двата услови не се исполнети.

Ова вака се опишува.

ЕЈ ЛУЃЕ, ГЛЕДАЈТЕ МЕ, КЕ ЈА ЖЕНАМ ПЕТКАНА.

Преку таквото бе пријател...

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Се посра. Знаеш и самиот за што ти зборам, не се прави на три и пол.

И ја па со кого се фатив муабет да правам. Терај овците.

Низ портали протече вест дека Сашко ја побарал девојка му за жена на Бубамара и сите ќењаат, а не ни виделе ни што ни како било.

Македонецот си пати од самиот себе, затоа за свинска дунда не го бива.

Ајт продолжете со плукање, така ви е поубав животот изгледа.
Ех да, самосвесна критика на Македонштината од еден освестен Македонец. Долу хејтерите, да живета лигушите.

Таруно, време е за спиење...

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
А чекајте малку......оваа "Петкана" мора да има име? :D
--- надополнето: 24 февруари 2012 во 01:56 ---
Крејзи - Не се честита на вакви моменти!!! Можи евентуално на свадба ако сме поканети.....инаку јок!
Јас не морам да бидам поканета некаде за да честитам убав момент на двајца млади...

Крај краева и не знам зашто се објаснувам, ваше си е...

Само знам дека секад кога има убава вест сите се трудат од петни жили да ја исмејат и се цинични.

Ова не е време, ова е невреме.

Јас сум се родила во погрешен век, тоа е веќе повеќе од очигледно.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Каква навреда бе човеку? Ти викам дека ти си мислиш дека има несогласувања, јас тоа што имам различен став од некој не го нарекувам несогласување или расправање. Аман, само бараш некоја рчка да се расправаш.
Relax............се зафркавав :D:D:D:D
И доста офтопик одиме лош пример на младите даваме
Него прашав дали петканава има име или уште е непознато?!

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Ех да, самосвесна критика на Македонштината од еден освестен Македонец. Долу хејтерите, да живета лигушите.

Таруно, време е за спиење...
Па легни си.

Безобразен си до крајност тоа е разликата меѓу хејтер и покварен човек.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ај да го иступам до крај. Се честита, ако е некој кој го познавам, и ако не решил да прави мајмун од себе.
Ај доста више, досаден си, не се бламирај повеќе... и јас сметам дека запросувањето треба да е интимен чин ама не го делат сите моето мислење и затоа секој си бира што сака.

Иначе се честита на секој, не само на познати, среќа и убав живот можеш и треба да посакуваш на секого.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Јас не морам да бидам поканета некаде за да честитам убаво момент на двајца млади...

Крај краева и не знам зашто се објаснувам, ваше си е...

Само знам дека секад кога има убава вест сите се трудат од петни жили да ја исмејат и се цинични.

Ова не е време, ова е невреме.

Јас сум се родила во погрешен век, тоа е веќе повеќе од очигледно.
За ова си во право.......ама нели - ОВА Е МАКЕДОНИЈА! (y)

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Еј......Таруно и Абадон.......абе како ќе пиеме пиво/вино итн ако вака се расправате?

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Ај доста више, досаден си, не се бламирај повеќе... и јас сметам дека запросувањето треба да е интимен чин ама не го делат сите моето мислење и затоа секој си бира што сака.

Иначе се честита на секој, не само на познати, среќа и убав живот можеш и треба да посакуваш на секого.
На некого му сум досаден, на некого интересен. Инаку, тапан ми е стомакот, чекам да ми спадне храната, па си го пополнувам времето плукајќи по Сашко и Петкана.

Ако, не се љутиш?

Или, тебе да не ти е Петкана пријателка, како Сашко на Таруно, учка да се носат?

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Еј......Таруно и Абадон.......абе како ќе пиеме пиво/вино итн ако вака се расправате?
Никако. :D

Не дозволувам некој да ги вреѓа моите пријатели, само за да се направи кул во очите на другите.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

Во конкретниот случај, двата услови не се исполнети.

Ова вака се опишува.

ЕЈ ЛУЃЕ, ГЛЕДАЈТЕ МЕ, КЕ ЈА ЖЕНАМ ПЕТКАНА.

Преку таквото бе пријател...
Не морам некој да познавам за да му честитам, можам и да се радувам на туѓа среќа без да го познавам човекот, особено за моменти кога се слави љубов. Не гледам како направил мајмун од себе, тоа што се одлучил на таков чекор е негово, и е различно, но не направил мајмун од себе.

Ако сака цел свет да знае дека ќе ја жени, нека биде така - негов избор е. Не го прави моментот помалку убав.

За ова си во право.......ама нели - ОВА Е МАКЕДОНИЈА! (y)
Па што ако е Македонија, зарем мора да му се приклучиш на мнозинството? ;) Светот, апропо на тоа и Македонија, може да се смени, ако секој човек посебно почне да се менува, а не да оди по помала линија на отпор.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom