Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
по мрзлива утакмица мислам дека не сум гледал,очигледно беше дека старка ги чува кондициски (не дека ова е оправдание за поразот... )
Па и никако не смее да биде оправдание за ова лошо издание имавмо среќа денеска инаку ќе ни се десеше базел

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Си заслужи ајакс, манчестер играше усрано без желба.
Во секој случај честито пласман на штета на гомнојадачите :icon_mrgr:
GLORY!!!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
До кога со ова потценување на противникот,па Ајакс не е Базел:facepalm:
А чекај ти индиректно ги потценуваш Базел, оние кои му фуфнаја и на Баерн Минхен голче? :icon_lol:
--- надополнето: 23 февруари 2012 во 23:23 ---
Shta je bre mishevi,sta ste se usrali ?

По фејсбук групиве бараја уште Погба да играше, да играше тој ќе ги наполнеше гаќичките сеа, притисокот беше голем!

Де Геа звер! :cuc:
Другото просечно и потпросечно,дури и Сколс грешеше одвреме-навреме, арно тој се врати иначи кај че ни беше крајот ... :icon_lol:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Очекувам наредниве денови да го подземи Гигс во тренинг кампот и да се изнаслика :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сеа гледате зошто велам дека ми шетаат на нерви тие проигрувања? :) Две од сите тие шанси да влезеа топ ќе беше. Нека шутираат накај гол, ќе влезе некоја, не пимплање до бескрај. Тоа на Нани ја напукна стативата, ќе ја менуваат конструкцијата утре :icon_lol:

Валенсија фит за Тотенхем (y)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Инаку гледам сте дискутирале дали Локомотив или Билбао. Посекако Билбао повеќе се исплати, поатрактивен фудбал ќе има и ќе одбегнеме долги патувања и играње на ниски температури, што се замор плус.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Инаку гледам сте дискутирале дали Локомотив или Билбао. Посекако Билбао повеќе се исплати, поатрактивен фудбал ќе има и ќе одбегнеме долги патувања и играње на ниски температури, што се замор плус.
За да се помине Билбао ќе треба малку да се испотат затоа што баскијциве имаат фантастичен тим и одлично се воиграни меѓу себе. Ги имам следено доста пати сезонава и искрено ме имаат изненадено со својата борбеност на теренот. Многу се подобри од Ајакс кој играше денес одлично. Мора до тогаш да се поправи играта за да не доживуваме стресови како денес :).

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За да се помине Билбао ќе треба малку да се испотат затоа што баскијциве имаат фантастичен тим и одлично се воиграни меѓу себе. Ги имам следено доста пати сезонава и искрено ме имаат изненадено со својата борбеност на теренот. Многу се подобри од Ајакс кој играше денес одлично. Мора до тогаш да се поправи играта за да не доживуваме стресови како денес :).
Тоа секако дека ќе мора да се подобри затоа што и првата ја играме дома ако не се лажам. Ама кога и да зборува Ферги за можни противници не пропушта да каже дека сакаат секогаш да ги избегнат источните земји затоа што долго се патува, во зима е престудено, терените најчесто се крш и слично.
Треба реализацијата да си ја поправиме, се бара некој што ќе шутне во гол а не да се проигруваат до пет метра. Бербатов место да шутира тогаш му ја дава на Чичарито, 2-0 ќе беше и уште многу шанси што се прокоцкаа требаше да се реализирани. Нека ги реализираат тие па нека спијат ако сакаат :)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Уживај за со Билбао, дома гарантирам дека 2-3 разлика ќе ги тепаме, ако не биде така ќе ти дадам Адреса и дојди залепи ми 2-3 шамари! :гик:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Уживај за со Билбао, дома гарантирам дека 2-3 разлика ќе ги тепаме, ако не биде така ќе ти дадам Адреса и дојди залепи ми 2-3 шамари! :гик:
Не тебе, него на староно магаре, што потценува противници.
:icon_lol:
Валенсија фит за Тотенхем (y)
Цццц лажго скапан :icon_mrgr:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Него моментот беше кога прво на трибини го прикажаа Стјуарт Пирс, па после Ари Реднап, па после Манчини. Се прашував кој е следен, Еди Марфи можеби?

A

apidrone

Гостин
Хипотетички, Де Геа не спаси од елиминација, кога рефлексно ја фати после корната. Да, оној неталентираниот Де Геа.

Kajgana Shop

На врв Bottom