Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Розо се приклучувам во желбите, дај доаѓај накај Скопје, да те најавиме какоspecial guest star. Валда си информиран дека пола од трошоците ги покрива фан клубот. Ете ти помалце трошоци.
--- надополнето: 21 февруари 2012 во 21:52 ---
Дали е потребно подетално да информираме за настанот во недела????
Јас мислам дека сите пратите фејсбук и дека сите стеинформирани за настанот во недела????
Го претставуваме фан клубот и ги делиме првите( но не и последни) маички на фан клубот, дизајнот убитачен, порнич да не речам. Ќе има додатни информации само за оние коишто ке присуствуваат. Пролет иде и активностите на фан клубот само ке се зголемуваат.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.722
Поени од реакции
11.996
Ајде за финалето од ФА купот во Мај таман ќе е :D

S

Stivie G

Гостин
Во Индонезија бил отворен хотел со името на нашиот капитен и хотелот се вика Stevie G. Доста популарен е во тој дел од планетата.
Еве слика како изгледа една од собите.
423720_284454394955671_105893266145119_693661_2026664054_n.jpg

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ај деновиве ќе ја сликам мојата соба да ја видите на што личи :) 100% ќе ви се свиѓа само неможам да ги фатам двата ѕида на едниот пишува THIS IS ANFIELD а другиот ќе го видите деновиве ;)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ај деновиве ќе ја сликам мојата соба да ја видите на што личи :) 100% ќе ви се свиѓа само неможам да ги фатам двата ѕида на едниот пишува THIS IS ANFIELD а другиот ќе го видите деновиве ;)
Леее....не знаеш колку долго се спремам да го направам тоа...да ја посветам на клубот, ама сеа па знамиња си имам закажено....и убаво изгледа :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Леее....не знаеш колку долго се спремам да го направам тоа...да ја посветам на клубот, ама сеа па знамиња си имам закажено....и убаво изгледа :)
Брат 21 година иам срамота :) Ама неможам појако е од мене. Да ти кажам ич нема да се заебеш многу добро изгледа. Попладне ќе ја ставам сликата :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Брат 21 година иам срамота :) Ама неможам појако е од мене. Да ти кажам ич нема да се заебеш многу добро изгледа. Попладне ќе ја ставам сликата :)
Брат, покрај Ливербирдот што ја имам на потколеница, спремам тетоважа за цела нога.....ти за кречење збориш :) Да не живееме во општество полно со предрасуди и стеротипи, на чело ќе се истетовирав :) Како и да е, постирај што побрзо, баш ме интересира....мада не се сомневам во креативноста и убавината :)

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Ке ти ја поклонам некој ден ако сакаш :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да можам дислајк за маичката да ти ставам еден само, така поголем :) Инаку собата, перверзии...браво(y)

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Не не, задржи си ја...иако една црвено-бела многу повеќе би одговарала на собава. :)

Шала на страна, ептен ти е добра собава. Него, ме интересира логово како ти е праено, принт е?

Gojak YNWA

Ракот на Хелси
Член од
12 јануари 2009
Мислења
1.946
Поени од реакции
866
Да логото е специјално нарачано, се чекаше некој месец дена ама се исплатеше. За цена не прашувај може по ПП да ти пратам. Инаце неможам некако да ја фатам и другата страна од собата таму е бел ѕидот и со црвени големи букви пишува This is Anfield. Исто од таа страна има полици и таму ми стојат книги од Џерард, Торес:tapp: итн. А шалот ми е во кола позади кај задното стакло само тој фали на сликава :(
--- надополнето: 23 февруари 2012 во 20:07 ---
Успут само ако не се гледа веќе во АиС може кај мене да се организираме у собава има да грми :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Сеа дека спомна гледање, не знам колку сте информирани за следење на финалето...во Ајриш на кеј ќе се гледа, па повелете сВите :)

П.С. Тие што имаат уплатено членарина, само да кажам дека маичките се готови, ама не смеам да ги покажувам...перверзни се.. :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom