Ајде обиди се уште еднашotiiii se najdobri, kriVo tie ???? ?
Ајде обиди се уште еднашotiiii se najdobri, kriVo tie ???? ?
6o be?? koj si ti? ? 6to saka6 a? a? a?Ајде обиди се уште еднаш
6o be?? koj si ti? ? 6to saka6 a? a? a?
Не е од август порано е, а зошто - секако дека пцојса А1Од, август, а знаеш зошто?
Друже ти не си нормален бе што гледаш такви серииДобро бе овие нормални се? Дали овие се со сите пичка им матер? Филмов наводно во 19.45 почнувал тоа 20.30 дојде уште репризата ја даваат. Новото не е ни почнато. И што сега? До 23 часот филмов ќе трај? Овие се стварно неспособни бе.......турски, индиски и тоа е .....ништо друго немаат и не знаат да понудат. Од ова филмовиве само волците и Езел им вредат ( волците ја украдоа од А1) така да остануваат само со еден добар филм од 10000 обиди. Ај уште тој нека заврши и да ја избришам комотно од листата. Па не е можно ова бе фудбалот ќе почни уште малку овие не почнале новата епизода да ја даваат. Ќе треба да се расправам дома за тв-то а баш се надевав дека ќе заврши кретенскиов филм дотогаш
Абе се произјаснив само Езел и Долина на волците дека гледам од сите 1000 серии кои ги дадоа. Еве уште Езел да заврши и ич не ги тркалам. Срање им се сите серии.Друже ти не си нормален бе што гледаш такви серии![]()
А ако ги повторат Лисјата паѓаат ќе ја баталиш Сител или прво ќе ја изгледаш?На сител гледам вака Љубов и казна која завршува некаде крајот на март, после тој термин не го гледам ќе го гледам Езел до крај само тоа после и ако повторно ги дадат новите епизоди од Долина на волците и нив ги гледам и гасам сител засекојпат ова викам засекојпат го бришам каналот од меморија 5.
Нема шанса да гледам серија два пати еднаш гледам и толку... Инаку како од оваа недела започнува да дава Сител ја незнам што им стана со термините при крај серијата е и тие почнуваат друга да даваат наместо да поврзат откако ќе заврши Љубов и казна да си даваат ред поред како што се вика човек раат да си гледа ако сака овде не ме вклучува мене овде овој термин до крај на серијава Љубов и казна сум после само Езел ( ја гледав оваа серија на хрватски канал но кабелската ја откажав и сега уште малку ќе си ја догледам од каде застанав со гледањето и до крај ) инаку таман ми се отвори терминот да си ја догледам раат една друга серија што одамна ја чекав, само не е на Сител се радувам што не е кај нив оти од таа серија ќе направеа три епизоди како што тргнале со ова од понеделник најавувањето...А ако ги повторат Лисјата паѓаат ќе ја баталиш Сител или прво ќе ја изгледаш?
а ти...8 бе6o be?? koj si ti? ? 6to saka6 a? a? a?