- Член од
- 4 јули 2009
- Мислења
- 4.795
- Поени од реакции
- 3.493
со ова по куќиштето и ќе работиЈа симнав играта,ја инсталирав,ја удаптував и сега убисовт ми бара некој си код за да мозам да ја играм мозе некако без тоа
со ова по куќиштето и ќе работиЈа симнав играта,ја инсталирав,ја удаптував и сега убисовт ми бара некој си код за да мозам да ја играм мозе некако без тоа
Намести си сензитивност за маусот во играта.Неможам да ја вртам камерата, значи се добро реагира, но неможам да вртам лево, десно, горе, доле со камерата. Едноставно како сензитивноста да е премногу мала. А овој проблем го немам во менито, ниту со лев или десен клик. Помош, ако може некој ?!?
Кракови...Ја симнав играта,ја инсталирав,ја удаптував и сега убисовт ми бара некој си код за да мозам да ја играм мозе некако без тоа
Дај скриншот од тоа што ти го јавува.и ја кракував играта али пак ништо
Што конфигурација имаш?Ја зедов од blackbox рипуваната ама макс 10 fps на low се е,а имам појака машина отколку шо барат
Ко ке имаш посран интернет од 30 гига не знајш за шо побрзо да трошиш.Што конфигурација имаш?
И никогаш не зимај RIP од игра, не знам што сте толку скржави за GB....
90% сум сигурен дека грешката е во RIP верзијата од играта. Конфигурацијата не ти е многу лоша, графичката малку ти е слаба ама не би требало до толку да ти сецка.Ко ке имаш посран интернет од 30 гига не знајш за шо побрзо да трошиш.
Иначе 2 гига рам core 2 duo 2.66 и 5670 графичка ама би требало да е проблем конфигурацијата...
Има супер приказна, тука нема што. А тоа мисиите со Дезмонд, беа наменети да објаснат како е он дојден до Абстерго. И ме интересира дали има 5 дела од мисиите или повеќе? Зашто гледам дека има 7 столба
Не му ја ругај графичката коа мене со HD3850 ми ја пушта на ултра90% сум сигурен дека грешката е во RIP верзијата од играта. Конфигурацијата не ти е многу лоша, графичката малку ти е слаба ама не би требало до толку да ти сецка.
Таа спаѓа во тие 5-10%Не му ја ругај графичката коа мене со HD3850 ми ја пушта на ултра
E да де, се знае дека ќе биде во New York (денешно време), самата игра ти го кажува ова (координатите што ги откри Леонардо да Винчи, а и крајот на Revelations...)[RUMOR] Новата AC3 ќе биде во 18ти век, за време на Американската Револуција. Наводно патиштата ќе се спојат во New York и од страна на Desmond и од страна на новиот атентатор. Се претпоставува дека и George Washington поседувал The Apple of Eden. Исто така се тврди дека подетално ќе дознаеме на 31ти Март, а ако не, тогаш Јуни за време на Е3 конференцијата