Assassin's Creed: Revelations

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Неможам да ја вртам камерата, значи се добро реагира, но неможам да вртам лево, десно, горе, доле со камерата. Едноставно како сензитивноста да е премногу мала. А овој проблем го немам во менито, ниту со лев или десен клик. Помош, ако може некој ?!?
Намести си сензитивност за маусот во играта.

Ја симнав играта,ја инсталирав,ја удаптував и сега убисовт ми бара некој си код за да мозам да ја играм мозе некако без тоа
Кракови...

Член од
30 јули 2010
Мислења
157
Поени од реакции
40
Ја зедов од blackbox рипуваната ама макс 10 fps на low се е,а имам појака машина отколку шо барат

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ја зедов од blackbox рипуваната ама макс 10 fps на low се е,а имам појака машина отколку шо барат
Што конфигурација имаш?

И никогаш не зимај RIP од игра, не знам што сте толку скржави за GB....

Член од
30 јули 2010
Мислења
157
Поени од реакции
40
Што конфигурација имаш?

И никогаш не зимај RIP од игра, не знам што сте толку скржави за GB....
Ко ке имаш посран интернет од 30 гига не знајш за шо побрзо да трошиш.
Иначе 2 гига рам core 2 duo 2.66 и 5670 графичка ама би требало да е проблем конфигурацијата...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ко ке имаш посран интернет од 30 гига не знајш за шо побрзо да трошиш.
Иначе 2 гига рам core 2 duo 2.66 и 5670 графичка ама би требало да е проблем конфигурацијата...
90% сум сигурен дека грешката е во RIP верзијата од играта. Конфигурацијата не ти е многу лоша, графичката малку ти е слаба ама не би требало до толку да ти сецка.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.445
Има супер приказна, тука нема што. А тоа мисиите со Дезмонд, беа наменети да објаснат како е он дојден до Абстерго. И ме интересира дали има 5 дела од мисиите или повеќе? Зашто гледам дека има 7 столба

5 се !

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
90% сум сигурен дека грешката е во RIP верзијата од играта. Конфигурацијата не ти е многу лоша, графичката малку ти е слаба ама не би требало до толку да ти сецка.
Не му ја ругај графичката коа мене со HD3850 ми ја пушта на ултра :)

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
[RUMOR] Новата AC3 ќе биде во 18ти век, за време на Американската Револуција. Наводно патиштата ќе се спојат во New York и од страна на Desmond и од страна на новиот атентатор. Се претпоставува дека и George Washington поседувал The Apple of Eden. Исто така се тврди дека подетално ќе дознаеме на 31ти Март, а ако не, тогаш Јуни за време на Е3 конференцијата

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
[RUMOR] Новата AC3 ќе биде во 18ти век, за време на Американската Револуција. Наводно патиштата ќе се спојат во New York и од страна на Desmond и од страна на новиот атентатор. Се претпоставува дека и George Washington поседувал The Apple of Eden. Исто така се тврди дека подетално ќе дознаеме на 31ти Март, а ако не, тогаш Јуни за време на Е3 конференцијата
E да де, се знае дека ќе биде во New York (денешно време), самата игра ти го кажува ова (координатите што ги откри Леонардо да Винчи, а и крајот на Revelations...)
Инаку најверојатно тоа со 17-18 век ќе е во Јапонија или некој остров таму во азијата, со некој изгубен град (нешто како Атлантида, во таа смисла изгубен)...

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
What is Assassin's Creed 3? Beyond a name and a distant release date (October 30), we don't have a damn clue. But that was all the information given today during an Ubisoft financials call hosted by company head Yves Guillemot. "Assassin's Creed 3 is the true next generation of both the Assassin's Creed brand and interactive entertainment/storytelling in general," Guillemot said of the game.

He went on to say that Ubi is investing in AC3 more than any past title in the franchise, and that he expects it to sell beyond the 7 million racked up by Revelation . The game has apparently been in development for three years according to Guillemot, which we're hoping means it's not set in Italy again. No other details were offered for now, and Guillemot added that we'll hear more about the game in the coming months.

We can guess that the upcoming game likely won't feature series star Ezio Auditore, as Ubi has clamed his trilogy is over. And it looks like this game will likely conclude current story arc . Oh, and it's also possible that this is heading to Wii U, given that there's some form of AC title in the works for Nintendo's Wii successor.

:vozbud:

Член од
16 јануари 2011
Мислења
362
Поени од реакции
127
Трејлер за новото DLC, кој не ја изиграл ревелејшнс нека не гледа :)

Kajgana Shop

На врв Bottom