- Член од
- 14 ноември 2010
- Мислења
- 708
- Поени од реакции
- 140
За што помага update 1.01, ако може некој подетално?
Pa najdov 3 linka. Aj prati mi go po PP update-ot.Немам потреба, имам мерак
--- надополнето: Dec 8, 2011 7:22 PM ---
А колку апдејти најде?![]()
Било кој, еден апдејт постои.Pa najdov 3 linka. Aj prati mi go po PP update-ot.![]()
На сите PES и FIFA цело време е истото. На сите COD цело време е истото, на WoW, Mass Effect, Portal.......Како не ти здосади истите работи да ги правиш повторно и повторно.
Каква приказна откриваш со купување на се што може да се купи или пак со 100% синхронизација или со вршење на бесцелни side missions?Било кој, еден апдејт постои.
--- надополнето: Dec 8, 2011 8:14 PM ---
На сите PES и FIFA цело време е истото. На сите COD цело време е истото, на WoW, Mass Effect, Portal.......
Тоа е ИГРА, само оваа е со претерано добра приказна.
Тоа го правам:Каква приказна откриваш со купување на се што може да се купи или пак со 100% синхронизација или со вршење на бесцелни side missions?
И јас би ги правел 100% ама да беа предизвик мисиит и да се добиваше награда за тоа,а овде сам против цел гарнизот со нож ќе ги исколиш сите и неможе да умриш и не ти мења дали ќе ја завршиш со 50% синхронизација или со 100.Тоа го правам:
1) Затоа што кога некоја игра ми прави мерак, ја РАБОТАМ 100% (на сите игри до сега што сум ги играл)
2) Болен сум неколку дена![]()
Ми мења, перфекционист сумИ јас би ги правел 100% ама да беа предизвик мисиит и да се добиваше награда за тоа,а овде сам против цел гарнизот со нож ќе ги исколиш сите и неможе да умриш и не ти мења дали ќе ја завршиш со 50% синхронизација или со 100.
Место тоа, тука ги има Masiaf Keys преку кои го дознаваш животот на Altairама во ревелејшнс нема што да се види... Ги нема тие тајни како The truth (ac2) и Subject 16(AcB) . Нема кул мисии како тие со леонардо...
Не е лоша приказната за EZIO ама кога ќе ја споредиш со таа на Altair......Masiaf keys ги собрав и јас ради приказната, ама тие се исти мисии како што беа мисиите за клучевите за армор во ацб и ац2...
The truth i subject 16 беа нешто друго. Овде наместо нив се ставени мисиите од Desmond Journey ама тие на мојата верзија не се играа. Ги изглеав на јутуб, не се ништо посебно.
Искрено, мене приказната за алтаир иако раскажана во 5 мисии ми беше 5 пати подобра од таа за ецио. Во ревелејшн приказната за ецио е срање освен последната сцена кога ке влезе во библиотеката