Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.484
Поени од реакции
114.453
Кирца за мене резултат 0-0 во случај кога реваншот се игра на домашен терен е полош резултат отколку кога е 0-0 и реваншот се игра на гости. Али Ранко наш и у Тим Трофео куп чува резултат така да ништо не ме чуди од него.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.655
Поени од реакции
7.303
Каков Боаш, не ни треба тој очаен е бе.
Од кај знае нека бара пари Морати, оној Лавеци под итно да се земе, играчиште.

Вечер си очекувам пораз од 1-0.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Без оглед на се,на резултатите до Серија А,форма и др.,денес мислам дека нема да изгубиме!90% сум сигурен дека најмалку нерешено вадиме вечер!

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Ако искочиме со оној состав што е најавен, со 4ка од Занети, Камбијасо, Паломбо и Оби во средина, не знам што би било поразлично од минатите натпревари. И Марсеј ќе го користи тоа што многу послаби тимови го користеа овие неколку минати натпревари. Не сум оптимист

И да му е намерата да се брани, со тоа што ставаш еден куп на дефанзивно ориентиани играчи не значи дека ќе имаш добра одбрана или дека ќе ти биде сигурна. Ако не ја имаш топката во нозе и да бидеш опасен со неа барем еднакво колку противникот, тогаш џабе е што ќе си ја заѕидаш одбраната со многу играчи. Ние го правиме најглупавото, се потпираме на одбрана и се утепуваме од трчање за да ја земеме топката и после за неколку секунди им ја даваме пак назад за да пробаат. Нема смисла да се потпираш толку на бранење ако одкога ќе се одбраниш, незнаеш што да правиш после.
Немаме кој да ја пренесе топката, да ги промени фазите, од одбрана у напад, кога ќе освоиме (или поверојатно кога они ќе згрешат) топка. Вечна мака.
Вака, со овој тим имаме средина што ќе се лепи до задната линија во одбрана и пасивно ќе се брани и средина што ќе аплаудира од позади кога ќе идеме во напад.

Ме мрзи сеа да го критикувам и Раниери, иако има што. Му го продадоа Мота и фактички тимот се подели на две целини што се неповрзани меѓусебе и нема кој да ги поврзе, тоа е јасно. Ама не може волку тврдоглаво да си тера и понатаму со нешто што не штима.

Ја да сум, би поставил комплетно различна средина. Би играл тројка од Поли(Гуарин) - Занети - Алварез и пред нив Снајдер и во напад Форлан и Милито. Со тоа што кога ќе има многу противници позади топка и кога не сме во полуконтра Алварез ќе има повеќе слобода да иде на крило(десно) а Форлан би се извлекувал лево. Понапаѓачка формација е да, ама финтата е кога е топката на средината од теренот да не губиме посед во никој случај и малце би барало повеќе дисциплина од бековите. Мислам тоа е оптимално од составот што го имаме моментално.

Ама пошто ја не сум, ќе си земам едно пиво, ќе си правам паметен на форум и ќе си се смешкам додека Раниери се поти вечер. :D

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Мој предлог конечен резултат 0:2 или уплатете си 0-2 голови :)

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Edinstvenoto dobro nesto e sto se vraka samuel, pa ne ke gledame DEBILSKI greski od Ranokia !

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Официјално: 4-3-2-1
--------------Цезар---------------
Маикон-Лусио--Самуел-Киву
Станкович-Камби-Занети
-----Снајдер------Зарате-----
-------------Форлан------------

Форца Интер! :love:
Едит: Милито место Зарате...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Inter: 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 26 Chivu; 4 Zanetti, 5 Stankovic, 19 Cambiasso; 10 Sneijder; 9 Forlan, 22 Milito.
A disposizione: 12 Castellazzi, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo, 18 Poli, 20 Obi, 7 Pazzini, 22 Milito.
Allenatore: Claudio Ranieri.
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 19:44 ---
Станкович-Камби-Занети

Ne ti e tocna

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Станкович-Камби-Занети

Леле многу добра формација :)

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Само што променија....на местото од Зарате во игра е Милито....инаку другото е се ок.

Edit: Значит убаво си напишав во претходниот пост...сепак Зарате пред Милито.
Inter: Júlio César, Zanetti, Lúcio, Maicon, Samuel, Chivu, Stanković, Sneijder, Cambiasso, Forlán, Zárate
SUBS: Castellazzi, Ranocchia, Nagatomo, Poli, Obi, Pazzini, Milito.

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.764
Поени од реакции
6.553
Само што променија....на местото од Зарате во игра е Милито....инаку другото е се ок.
Да да сеа видов на официјалната на уефа,Зарате пред Милито ! Ова не го очеквуав ни на крај памет,незнам од кај му текна на Раниери да го игра Зарате!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Зошто бе овој станкович го играат, зошто!!!?!?!?!?!?!??!

Но,во глобала составов ми се допаѓа :icon_lol:

TheOther1

Interista Per Sempre!
Член од
25 ноември 2007
Мислења
1.346
Поени од реакции
484
Да да сеа видов на официјалната на уефа,Зарате пред Милито ! Ова не го очеквуав ни на крај памет,незнам од кај му текна на Раниери да го игра Зарате!
Claudio Ranieri has sprung a surprise by selecting Mauro Zárate and Diego Forlán in attack for Inter, while Diego Milito drops to the bench. Wesley Sneijder and Dejan Stanković are both included in midfield.
Ајде нека изненадит Зарате... а можит и Форлан :pipi:

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Ајдеее да го видиме Зарате,ова го сакав нека го игра Зарате,т,е требаше и од порано да игра,може ке влезеше во форма.Али добро ајде ке го видиме вечер,мислам требаше Милито наместо Форлан слаб ми е некако Форлан,али ајде да не се повампири и он вечерва :D

Kajgana Shop

На врв Bottom