^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 5.755
- Поени од реакции
- 8.013
Tagliavento ќе суди во Сабота?
Nema nisto oficijalno ama izglea u pol pozicija e TagliaventoTagliavento ќе суди во Сабота?
Лихштајнер не сум го забележал да игра на таа страна до сега, може да им ги смениш местата со Касерес кој има искуство и на таа страна. Бориело го смени со Матри и Јуве победува со 3-1Eve ja dobitnata formacija (4-1-2-2-1)
Buffon
Caceres Barzagli Chielini Lichstainer
Vidal
Marchisio Pirlo
Vucinic Quagliarela
Borrielo
Loso sum gi pisal Mislev na Lich desno a Caceres levo A Borrielo e podobar u duel igra taka da toj e povekje potreben protiv milan.Лихштајнер не сум го забележал да игра на таа страна до сега, може да им ги смениш местата со Касерес кој има искуство и на таа страна. Бориело го смени со Матри и Јуве победува со 3-1
Касерес----Келини---Барзаљи----Лихстајнер воввввввLoso sum gi pisal Mislev na Lich desno a Caceres levo A Borrielo e podobar u duel igra taka da toj e povekje potreben protiv milan.
Мала исправка,Gledam nasekade se vrti ovaa fotka 2012/2013.Mene licno ne mi se svigja Qatar!
брат ова можно да е и шпекулација ке видиме летово има уште доста време а договорот со истекува со бет клик и со балоко истекува во мај или јуни ... па сеа јуве мора да бара нов спонзорGledam nasekade se vrti ovaa fotka 2012/2013.Mene licno ne mi se svigja Qatar!
Eve ja dobitnata formacija (4-1-2-2-1)
Buffon
Caceres Barzagli Chielini Lichstainer
Vidal
Marchisio Pirlo
Vucinic Quagliarela
Borrielo
soni и skyНе е лош битно нека даваат пари.За мене најдобар сеуште е Сони дресот него давам за ништо