Кој е критериумот по кој цениме дали една девојка или жена е добра девојка или е к***а

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.266
Не па и ти, пола, јас вредам за две :D Значи се на се 2,5 :P Извини вака Лазар што те заборавив, од толку ебачи во мојот живот умот ми се помати, треба да си водам евиденција веќе.
паметниот запишува, пиши си, се нервирам вака кога ке ме заборавиш

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Десанка оставете ми ја на страна:D
ОК е Неса читано ми е ама уште не ми е јасно, твојот одговор не помага баш, а горе неговиот , она "интуитивно" па ич.
Муабетот излегува сите жени се курви (следствено нема добри> постоењето на темава не е логично) или пак бетер за да не е курва ќе си ја земеш од мали ноџиња и ќе си ја чуваш во подрум окована:coffee:
Лазар колку да не ти остане неодговорено прашањето, јас таа разлика не ја правам, веројатно бидејќи не ми е од интерес(не знам), не сум стигнал до тој момент од животот да ми набие жена комплекс од овој вид(а.к.а рогови, претпоставувам).
Па тоа е одговорот всушност. Сите жени се курви.
Затоа Лаки од тука ке си земе жена
http://www.salon.com/2005/10/11/real_dolls/singleton/

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
ти можеш да избираш само дали орално или анално, другото остави ми го мене (вагинално со тебе ми е страв)

У реду е Лазо знам дека те боли вистината, ама не се секирај, напредната е науката денес, може ќе ти го зголемат црвецот за некој сантим...А ако не, во секое време можеш да си пуштиш јапански порнич :pos:

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
Thousands of men are shelling out $6,500 for hyper-realistic dolls that answer all their needs -- and don't talk back.
Мајке му, сега и мене ме замисли:cenzura:
Башка и поштени се.
Најдобриот пронајдок после струјата.

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
мајками, сестрами и остала багра ќе ти посакат welcome to the club
Не си крив ти, крив е тој шо не ти дава илјадарче да клецнеш некоја па да си ја намалиш потреба за вагина.

cheers friend

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.266
У реду е Лазо знам дека те боли вистината, ама не се секирај, напредната е науката денес, може ќе ти го зголемат црвецот за некој сантим...А ако не, во секое време можеш да си пуштиш јапански порнич :pos:
:pos:почнуваш да ми се допагаш, ако и во кревет си вака живец супер си (y)

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
мачорка,леандра и остала багра ќе ти посакат welcome to the club
Не бе, јас одамна со курвите сум. Прелистај назад само и ќе видиш.
Него да ве прашам, само со мажи ако оди е курва или општо ако има потреба за секс е курва?
Ако користи вибратор или ако мастурбира секој ден курва е?

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
Озбилно и јас сакав да прашам уште од вчера гледам едно машко и 17 контра удари секој секунд... "Имате ли вие дечко" ?

N

Nessa Alcarin

Гостин
Не бе, јас одамна со курвите сум. Прелистај назад само и ќе видиш.
Него да ве прашам, само со мажи ако оди е курва или општо ако има потреба за секс е курва?
Ако користи вибратор или ако мастурбира секој ден курва е?
Ако не ја зборат во чаршија не е курва, ако ја зборат курва е. Е сега дали тоа што го зборат е точно или не, мање битно.

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Не си крив ти, крив е тој шо не ти дава илјадарче да клецнеш некоја па да си ја намалиш потреба за вагина.

cheers friend
не си многу паметна шо го преправи текстот...ама иљадарка многу ви е..ако сакаш за еден-два штока...зависи шо фаца држи мајкати или сестрати.

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
не си многу паметна шо го преправи текстот...ама иљадарка многу ви е..ако сакаш за еден-два штока...зависи шо фаца држи мајкати или сестрати.
Уште еднаш да не те снимаат со олку слаб квалитет(240р)

Blackout

An emotional retard
Член од
14 мај 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
451
бре бре скапотија! огин!... немам толку пари... ај ако сакаш ти за беспари?
Не бе Лаки. Не сум ја за тебе.
Секој си бира партнер според комплексите разбираш?
Ти на пример си искомплексиран дека не те бива у кревет и си бараш некоја според квалитетот на нејзината вагина.
Јас на пример, пошто веќе не можам да најдам таков честит човек како тебе, ми останува да си бирам партнер според карактерот, според тоа колку е паметен, какви интереси има, дали е духовит и такви некои небитни ствари у животов.
Жал ми е ама ете не ни е судено.

Kajgana Shop

На врв Bottom