паметниот запишува, пиши си, се нервирам вака кога ке ме заборавишНе па и ти, пола, јас вредам за две Значи се на се 2,5 Извини вака Лазар што те заборавив, од толку ебачи во мојот живот умот ми се помати, треба да си водам евиденција веќе.
паметниот запишува, пиши си, се нервирам вака кога ке ме заборавишНе па и ти, пола, јас вредам за две Значи се на се 2,5 Извини вака Лазар што те заборавив, од толку ебачи во мојот живот умот ми се помати, треба да си водам евиденција веќе.
Па тоа е одговорот всушност. Сите жени се курви.Десанка оставете ми ја на страна
ОК е Неса читано ми е ама уште не ми е јасно, твојот одговор не помага баш, а горе неговиот , она "интуитивно" па ич.
Муабетот излегува сите жени се курви (следствено нема добри> постоењето на темава не е логично) или пак бетер за да не е курва ќе си ја земеш од мали ноџиња и ќе си ја чуваш во подрум окована
Лазар колку да не ти остане неодговорено прашањето, јас таа разлика не ја правам, веројатно бидејќи не ми е од интерес(не знам), не сум стигнал до тој момент од животот да ми набие жена комплекс од овој вид(а.к.а рогови, претпоставувам).
ти можеш да избираш само дали орално или анално, другото остави ми го мене (вагинално со тебе ми е страв)
Thousands of men are shelling out $6,500 for hyper-realistic dolls that answer all their needs -- and don't talk back.Па тоа е одговорот всушност. Сите жени се курви.
Затоа Лаки од тука ке си земе жена
http://www.salon.com/2005/10/11/real_dolls/singleton/
Башка и поштени се.Thousands of men are shelling out $6,500 for hyper-realistic dolls that answer all their needs -- and don't talk back.
Мајке му, сега и мене ме замисли
Не си крив ти, крив е тој шо не ти дава илјадарче да клецнеш некоја па да си ја намалиш потреба за вагина.мајками, сестрами и остала багра ќе ти посакат welcome to the club
почнуваш да ми се допагаш, ако и во кревет си вака живец супер сиУ реду е Лазо знам дека те боли вистината, ама не се секирај, напредната е науката денес, може ќе ти го зголемат црвецот за некој сантим...А ако не, во секое време можеш да си пуштиш јапански порнич
Не бе, јас одамна со курвите сум. Прелистај назад само и ќе видиш.мачорка,леандра и остала багра ќе ти посакат welcome to the club
бре бре скапотија! огин!... немам толку пари... ај ако сакаш ти за беспари?Башка и поштени се.
Најдобриот пронајдок после струјата.
Ако не ја зборат во чаршија не е курва, ако ја зборат курва е. Е сега дали тоа што го зборат е точно или не, мање битно.Не бе, јас одамна со курвите сум. Прелистај назад само и ќе видиш.
Него да ве прашам, само со мажи ако оди е курва или општо ако има потреба за секс е курва?
Ако користи вибратор или ако мастурбира секој ден курва е?
не си многу паметна шо го преправи текстот...ама иљадарка многу ви е..ако сакаш за еден-два штока...зависи шо фаца држи мајкати или сестрати.Не си крив ти, крив е тој шо не ти дава илјадарче да клецнеш некоја па да си ја намалиш потреба за вагина.
cheers friend
Уште еднаш да не те снимаат со олку слаб квалитет(240р)не си многу паметна шо го преправи текстот...ама иљадарка многу ви е..ако сакаш за еден-два штока...зависи шо фаца држи мајкати или сестрати.
Не бе Лаки. Не сум ја за тебе.бре бре скапотија! огин!... немам толку пари... ај ако сакаш ти за беспари?