Кој е критериумот по кој цениме дали една девојка или жена е добра девојка или е к***а

• Креатор на темата Креатор на темата lazar31
  • Време на започнување Време на започнување
Кај нас курвата не е курва, поштената е курва!

Спонзоруша,ку*ва ..... има и други зборови ама сите се однесуваат за девојка која сака да е центар пажња,менува дечковци како чорапи
Постојат два вида на ку*ви
Едната е ку*ва и на сите им дава
Другата е покварена ку*ва на сите им дава само мене не

Додека е сотебе е најдобра. Кога ќе си отиде е курва :)
Вака размислуваат многумина

Курва-неморално однесување женско кое надминува многу граници, главно оние на ограничувањето во сексуалното општење со другите.
Бидејќи човекот според мене не е животно, си има разум, си има силно развиени чувства, па мора донекаде да се контролира и да го задржи тој примат.
А најважно од се е дека мене ми е гајле дали некоја е к... или не е , нејзино право и живот, не се замарам и не трошам секунди од скапоценово време за дебатирање околу нив, нивниот живот.Пишман сум што овие ги потрошив, али ајде, нека се тера,

курва ја оквалификувам некоја која не и е гајле дали некој е во врска или брак и некоја која трча по пари
--- надополнето: 23 јули 2012 во 10:25 ---
курва ја оквалификувам некоја која не и е гајле дали некој е во врска или брак и некоја која трча по пари
--- надополнето: 23 јули 2012 во 10:26 ---
ја оквалификувам некоја која не и е гајле дали некој е во врска или брак и некоја која трча по пари
--- надополнето: 23 јули 2012 во 10:27 ---

--- надополнето: 23 јули 2012 во 10:25 ---
--- надополнето: 23 јули 2012 во 10:26 ---
ја оквалификувам некоја која не и е гајле дали некој е во врска или брак и некоја која трча по пари
--- надополнето: 23 јули 2012 во 10:27 ---
ехо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom