Кој е критериумот по кој цениме дали една девојка или жена е добра девојка или е к***а

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.506
Поени од реакции
14.692
А јас па баш сум за девојки со поголемо искуство преку таквото кога треба да црташ на некој како треба да се однесува односно што треба да прави во откако ке се соблече гола :rolleyes: е сега или она ме мафта правејки се дека незнае што прави,(што е донекаде злобно) (бтв. јас како и да е го мафтам :)) или пак стварно незнае како да го извади махимумот од дадената ситуација што е дополнително многу фрустрирачки :mad:

Како муабетот за тоа што е "курва" и ова е стереотип. Бројот на парнери не е показател колку умее во кревет.

Или го имаш "тоа" или го немаш.:)

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
Како муабетот за тоа што е "курва" и ова е стереотип. Бројот на парнери не е показател колку умее во кревет.

Или го имаш "тоа" или го немаш.:)
Точно не е показател ама сепак и најтупите можат да научат нешто па да бидат подобри во тоа, а за оние на кои што не им е потребно учење ги викаме "надарени" , пример колку пати се случувало да се измачиш да откопчаш каиш на некоја девојка или пак или пак прслук, тие што си знаат искусните или надарените си доаѓаат спремни на touch се отвара менито за вечерта (дополнителен мотив) .!. :cuc:

Вистина или предизвик?

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.844
Поени од реакции
20.343
Не, може и 5 да имала ама само во долги врски да била. Плус 2/3 авантура се на се тука заокружи. Под услов бившите да не му се плеткаат во близина, за да нема срамење и кавги. Така рече Лазар. После иде он со марифетот да провери дал ја бива за жена или не ја бива. Дали лаже за партнерите или не лаже. На крај и агенција ќе отвори за одредување број на сексуални партнери.

Ех каква олеснителна околност барем маживе конечно ќе имаат агенција за утрврдување честитост и добрина, а досега се напатени намачени си беа, и којзнае какви се бештии им се имаат втерано на сиротите мажјаци в куќи, па згора на се и дечиња им имаат изродено и ги перат, пеглаат им чистат, сексот како десерт и работа за опуштање и смирување главоболка безусловно понудено...
Арно ама ете го спасот, што би рекле имало Господ. Тешко на таа што ќе и текне да легне со повеќе од 5 партнера, ќе си остане сама и немажена башка и курва :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Точно не е показател ама сепак и најтупите можат да научат нешто па да бидат подобри во тоа, а за оние на кои што не им е потребно учење ги викаме "надарени" , пример колку пати се случувало да се измачиш да откопчаш каиш на некоја девојка или пак или пак прслук, тие што си знаат искусните или надарените си доаѓаат спремни на touch се отвара менито за вечерта (дополнителен мотив) .!. :cuc:

Вистина или предизвик?
Треба на дугме да иде девојчето во право си. Ај сеа кажи ми по што се познава искусно машко?

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
Треба на дугме да иде девојчето во право си. Ај сеа кажи ми по што се познава искусно машко?
Не би знаел не сум имал искуство до сеа... можеби ти ке ме просветлиш се разбира знаеш на што мислам ;)
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 10:46 ---
И не да иде на дугме, туку да знае што сака на тоа мислев...

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.266
Лазар, ти да си еден урбан фраер, со префинет вкус за девојка и со квалитетно сексуално искуство нема да пишуваш овде по форумов вакви ропачки ствари...Ех Лазаре, Лазаре, ниту најскапиот парфем на светот не може да ја покрие сељачката реа (може само привидно да ја камуфлира...)
Ако ти дошло времето за женачка те советувам да одиш во пограничните делови со Албанија, каде има млади моми кои бараат токму вакви беќари како тебе ("јаки ебачи", кои сакаат "поштена" да оженат...) И ќе си доведеш дома некоја млада, поштена со румени образи и ќе шеташ горд и со дигната глава на сред село...
Или немој да те прелаже некоја што отишла во некој од големите градови да студира и таму се работела со кој стигне и кога ќе дојде во родниот крај, ќе мафта со дипломата и да си речеш ова паметно девојче, поштено, па и школована згора на све... :tapp:
Или отишла на сезонска работа во Америка, во некој хотел како собарка и сл - како ќе знаеш таму колку црнечки голови примила во 16-никот...???

Не ми е јасно како ги установи оние категории на девојки и како ќе знаеш која може да ти биде:
а. секс френд
б. добра другарка
в. потенцијална за твоја сопруга...

Бог да чува... :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
абре блонди, изгледа имаш поработено во некој амерички хотел па знаеш како таму оди работата..... неможеш да ме прелажеш мила, те познавам по мирисот...... и тебе блонди не би те прошетал гордо никој, ниту на сред село ниту по град, ниту со коњска кола ниту со ферари... но во ноките кога е многу темно и врнежливо.........
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 10:54 ---
Ех каква олеснителна околност барем маживе конечно ќе имаат агенција за утрврдување честитост и добрина, а досега се напатени намачени си беа, и којзнае какви се бештии им се имаат втерано на сиротите мажјаци в куќи, па згора на се и дечиња им имаат изродено и ги перат, пеглаат им чистат, сексот како десерт и работа за опуштање и смирување главоболка безусловно понудено...
Арно ама ете го спасот, што би рекле имало Господ. Тешко на таа што ќе и текне да легне со повеќе од 5 партнера, ќе си остане сама и немажена башка и курва :)
за вас во агенцијата ке има попуст.. па наши сме си (ако треба и нешто ке намалиме во извештајот, ке наштимаме бројки мајкому... за да ве удомиме, ами како :свиркам:)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Ништо Лазаре осетот за мирис не ти функционира, Луси е мажена и има три дечиња, а сопругот и е исто на форум па може да те наштима ако сакаш:D

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.266
Ништо Лазаре осетот за мирис не ти функционира, Луси е мажена и има три дечиња, а сопругот и е исто на форум па може да те наштима ако сакаш:D
тоа што е мажена ништо не докажува, секогаш може да и притреба сертификат, нека си го има не е на одмет, не сака ниту леб ниту вода :cool:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
тоа што е мажена ништо не докажува, секогаш може да и притреба сертификат, нека си го има не е на одмет, не сака ниту леб ниту вода :cool:
Многу совет продаде на темава, редно е да те послушаме :icon_mrgr:
Ајде следно дете ова го истрошивме, жени, лоши жени :))

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.266
ЕЕее, тоа долго би траело. И најверојатно би имал трауми.
ајде, ке ризикувам...
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 11:19 ---
Многу совет продаде на темава, редно е да те послушаме :icon_mrgr:
Ајде следно дете ова го истрошивме, жени, лоши жени :))
http://www.youtube.com/watch?v=rysQ9zoujSA :pos:

Член од
7 ноември 2011
Мислења
3.402
Поени од реакции
4.266
Изгледа не ме разбра, чекај описно:
не рипај одма на ќотек, почекај, луге сме ке се разбериме. тема како тема, да дискутираме а не да се караме. не даваш човек да мисли поинаку..... толку те повреди темава? знаеш да дискутираш толку убаво и квалитетно ама многу бргу се нервираш и адеееее одма на ќотек...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
не рипај одма на ќотек, почекај, луге сме ке се разбериме. тема како тема, да дискутираме а не да се караме. не даваш човек да мисли поинаку..... толку те повреди темава? знаеш да дискутираш толку убаво и квалитетно ама многу бргу се нервираш и адеееее одма на ќотек...
Кај виде карање и нервирање златен Лазаре. Ти ако не беше немаше овие два дена да се насмеам. Само се истрошивме, доста е, јас се повлекувам.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.844
Поени од реакции
20.343
абре блонди, изгледа имаш поработено во некој амерички хотел па знаеш како таму оди работата..... неможеш да ме прелажеш мила, те познавам по мирисот...... и тебе блонди не би те прошетал гордо никој, ниту на сред село ниту по град, ниту со коњска кола ниту со ферари... но во ноките кога е многу темно и врнежливо.........

за вас во агенцијата ке има попуст.. па наши сме си (ако треба и нешто ке намалиме во извештајот, ке наштимаме бројки мајкому... за да ве удомиме, ами како :свиркам:)
Наштимани се мојте оддамна бре дете, да не сакаш да ти го пратам маж ми со потврда да дојде за да ме имаш во евиденција? :)

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
абре блонди, изгледа имаш поработено во некој амерички хотел па знаеш како таму оди работата..... не можеш да ме прелажеш мила, те познавам по мирисот...... и тебе блонди не би те прошетал гордо никој, ниту на сред село ниту по град, ниту со коњска кола ниту со ферари... но во ноките кога е многу темно и врнежливо.........

Само ти продолжи да мирисаш.Поздрав и најди си некоја со која ќе се гордееш, како џамбаз што покажува коњ или како оние што шетаат мечка на сред село.

Kajgana Shop

На врв Bottom