Кој е критериумот по кој цениме дали една девојка или жена е добра девојка или е к***а

• Креатор на темата Креатор на темата lazar31
  • Време на започнување Време на започнување
супер си брат, ај кога ке се ожениш викни ме на чај? ке дојдам ако треба и со другарите па после нека ти раскаже женати што и се допаднало а што не. ова со цел памет го пишуваш или се зезаш? зезаш, зезаш.... :tapp::pos::tapp::pos::tapp::pos:
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 00:30 ---

ај опиши ни го твоето минато па да се замислиме дали ние би имале проблем со минато како твоето? да споредиме...... те молам

Ти и таквите како тебе имаат проблем со себе, а не со другите. Ти замисли се над твоите сфаќања, а не над моето минато. Ама оф корс, ти сакаш да се занимаваш со другите, а не со себеси. Се додека го правиш тоа, далеку си од себе.

супер си брат, ај кога ке се ожениш викни ме на чај? ке дојдам ако треба и со другарите па после нека ти раскаже женати што и се допаднало а што не. ова со цел памет го пишуваш или се зезаш? зезаш, зезаш.... :tapp::pos::tapp::pos::tapp::pos:

Видете кој бира и кој поставува услови. Жени по еден куршум во чело и збогум мајко.

Аууу човече.....колку само си ја утнал поентата! :pos:
Само еден збор како хинт - САРКАЗАМ!!!! Познато?

Класика. Ебел и ќоро и сакато и сега му дошло време да се жени, па бара некоја "неотпакована". :pos:
Па уште и ќе ни дели совети како да сме ги препознавале курвите. Па според твојата дефиниција, ти си курва бе братко, само машка.
Нема контра удар на ова се е кажано тука...

Кој сака "асално" девојче ке си го ќари на 16 години додека е сеуште младо, ќе си го чува како очи во глава и пак не се гарантира тука шарање ама сепак колку помалце толку подобро нели...
За сите останати, мислам дека не е убаво да се суди на друг "зошто му било толку убаво додека бил со некој"

Видете кој бира и кој поставува услови. Жени по еден куршум во чело и збогум мајко.
а бе сестро ке заебеш ти нечиј живот :facepalm:
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 00:43 ---
Аууу човече.....колку само си ја утнал поентата! :pos:
Само еден збор како хинт - САРКАЗАМ!!!! Познато?

(y)

Немој да бидеш затуцан и од 12 век. И што ако си и 580-ти ако она е љубовта на твојот живот?

Во тебе како експерт на женската психологија не се сомневаме, ти по здивот ќе ја познаеш со колку била :)

а бе сестро ке заебеш ти нечиј живот :facepalm:

Јас тебе сакам да те усреќам, да те научам прво што е сарказам и иронија, после ќе учиш што е курва, а што домаќинка.

Јас тебе сакам да те усреќам, да те научам прво што е сарказам и иронија, после ќе учиш што е курва, а што домаќинка.
се извинувам за лапсузот, брзав и не промислив (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom