L
Löwe
Гостин
К А Т А С Т Р О Ф А!!!
Според тоа шо го видов од Лампард месец-два наназад, и ја би играл со Мерелеш. За Есиен не знам, нема многу играно после повредата.Добро, ептен пријателски, без заебавања, едно прашање ?
Кој, кур, фактор игра Меирелеш во тимот ? Зошто пред Лампард, и Есиен ? Некои работи се толку очигледни, и менаџериве, пак со глата се мават од ѕид (не, конкретно само за АВБ, туку и за АВ во случајот со Волкот).
Едит: Многу јака е !!!!Докторкана е крива бе, не за џабе стално ја бркав на почеток менаџер ко играв.
Абе играч со преку 800 меча на најквалитено ниво, преку 100 голови, денес Лампард мораше да добие предност, а и мечеви наназад. Не знам, можи не сум толку компетентен да кажам, ама тое моето видување.Според тоа шо го видов од Лампард месец-два наназад, и ја би играл со Мерелеш. За Есиен не знам, нема многу играно после повредата.
Можеше и Ди Матео да биди пријавен за настап, по твојава логика, ко искусен играч нели. Ако бивш.Абе играч со преку 800 меча на најквалитено ниво, преку 100 голови, денес Лампард мораше да добие предност, а и мечеви наназад. Не знам, можи не сум толку компетентен да кажам, ама тое моето видување.
Меирелеш бе, да му ибам фризурата, за на стап.
Не е само по мојата логика. А, ти си задоволен од настапот на Раул ?Можеше и Ди Матео да биди пријавен за настап, по твојава логика, ко искусен играч нели. Ако бивш.
Јас не сум задоволен од моментот кога за првпат го видов со дрес на Челзи - на претставувањето ко беше купен.Не е само по мојата логика. А, ти си задоволен од настапот на Раул ?
Па вечерва и ДМФ пробуваше да игра Мерелеш. И „благодарение“ на него го примивме првиот гол. Крив е исклучиво тој и само тој. Исто како шо за третиот кривица подеднакво делат Чех и Луиз и никој трет.Меирелеш во почетокот беше „добар“ но сега е само петел и друго ништо...
И секако треба да се седне на клупа. Според мене било кој во средина моментално би изиграл подобро од него, без разлика што скоро сите се ДМФ...
Целосно се согласувам во врска со ова.Јас не сум задоволен од моментот кога за првпат го видов со дрес на Челзи - на претставувањето ко беше купен.
Но Лампард е очаен. Не навлегувам во причини, намерно или не, но очаен е. За Есиен кажав, не знам.
--- надополнето: 22 февруари 2012 во 01:49 ---
Па вечерва и ДМФ пробуваше да игра Мерелеш. И „благодарение“ на него го примивме првиот гол. Крив е исклучиво тој и само тој. Исто како шо за третиот кривица подеднакво делат Чех и Луиз и никој трет.