Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
ЗинЗин и бобипп а да си уплатите вие кај мене, да не се мачите да идете до кладилница?

Челзијаши, спремни за пикање во шише? :)

Јас сум роден оптимиста, и како знам за себе, од секогаш кај мене оптимизмот преовладувал.
Така и вечерва, оптимист сум за некакво изненадување, но и да се случи фијаско, nevermind, веќе одамна не пратам толку со срце и нерви кога игра Челзи.
Али како и да е, да ги изедеме вечер Плежер наполитанкиве..

tumblr_lzqz2gQi8R1r1f70lo1_500.jpg

Се шпекулира дека АВБ "заборавил" лист (на сликата) со формацискиот план во хотелот.

Еве и видео од последниот тренинг на Сан Паоло:

Поштуем.

Јас само двојка : )
Морам да си ги поштувам анг. екипи во Европа, сепак во последен момент ја сменив во ГГ во случај 1-1 да зарши ама мислам дека Челзи ќе тепа :)

Искрено вечерва ми беше 1 некако,али вие сте далеку поискусен тим од Наполи(за во лига на шампиони мислам) а мислам вечер ке се игра отворен фудбал,и ке паднат доста голови така да ГГ4+ ја пишав па ке видиме...

We love you ,We love you ,We love you
And that is why we follow, we follow , we follow,
Cos we support the Chelsea, the Chelsea, the Chelsea,
And thats the way we like , we like it , we like it,
Oh-oh-oh-oh-oh-ohhhhhhh!
Oh-oh-oh-oh-oh-ohhhhhh!

Chelsea will line-up in the following 4-3-3 formation:
1 Petr Cech (c)
2 Branislav Ivanovic
4 David Luiz
24 Gary Cahill
17 Jose Bosingwa
7 Ramires
16 Raul Meireles
15 Florent Malouda
23 Daniel Sturridge
11 Didier Drogba
10 Juan Mata
Subs: 23 Ross Turnbull, 3 Ashley Cole, 12 John Mikel Obi, 5 Michael Essien, 8 Frank Lampard, 21 Salomon Kalou, 9 Fernando Torres.

--- надополнето: 21 февруари 2012 во 20:11 ---
Malouda, Meireles прва (Lampard i Essien на клупа) :tapp::tapp::tapp::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Дај боже да го отпуштат.
Глуперда, Малуда и Меирелеш прв тим, дури и Босингва, МОРЕ ГОНИ СЕ У 3 ПМ!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom