INVINCIBLE
MUFC
- Член од
- 9 декември 2007
- Мислења
- 3.469
- Поени од реакции
- 449
п.с Арсенал тепаше на Варт Харт Лејн.
Кога веќе спомна Арсенал на Вајт Харт Лејн едно да ти кажам: 5:1 :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вака играле секогаш кога сме губеле, но верувајте вакви натпревари ни одат во прилог затоа што секогаш после ваков слаб натпревар се враќаме 4 пати појаки, сакам да кажам ни требаат вакви натпревари да не спуштат на земја, да ни покажат дека до победа не се стигнува само со среќа да ни покажат дека треба залагање од сите.Многу лоша игра не се сеќавам кога играле вака лошо последен пат, Сколс и Гигс дрва невидени, а ни Харгрејвс не беше поарен, ај наредна утакмица ке биде подобро![]()
Енивеј, има еден голем проблем оваа генерација на Манчестер а тоа е дека екипи кои ќе успеат да ги затворат Роналдо и Руни можат тотално да ги парализираат. Ретко им успева ова на противниците ама кога ќе успее мечот изгледа вака. Згора на тоа, играчите на Тотенхем покриваа на сите страни на теренот и баш би било интересно да излезе некоја статистика за поединци колку претрчале, затоа што стигнуваа секаде. Заслужија победа во секој случај, не затоа што Манчестер дал гол во 93, незнам колку пати сум кажал дека фудбалот се игра додека судијата не свирне крај, туку затоа што тактички одиграа безпрекорно, повеќе трчаа и повеќе ја посакуваа победата. Многу е лошо и тоа што на Манчестер ова гостување му дојде кога Тотенхем веќе почна да личи на екипа, односно работата на Рамос почна да дава резултати. Пред еден месец да играа Манчестер ќе им дадеше 3-4. Ама тоа е...
Toчно се слозувам! Ама па и Руни кога го видов да игра десно крило место Роналдо знаев колку е саатот! Се беше турлитава- Нани средина,Роналдо напад ,Руни десно! Единствена светла точка денеска е Андерсон! Да играше детето од почеток ке тепавме!!! Он од кога влезе ги разигра сите! Одличен играч за поврзување на одбраната и нападот!!! Исто и Нани не беше лош!!! Нека се радуваат навивачите на Арсенал. Ние во 2003 ги стасавме од 9 бода заостанување непа СМЕШНИ 2 бода!!! Башка идат и на Олд Трафорд!!!Se slozuvam.Jas da bev Ferguson site ke gi kaznev na plata.So bese ona katastrofa.Edna akcija da ne se napravelo.Site bea tapi od odbrana pa do napad.Najmnogu me nerviraat vakvi letargicni natprevari(site stojat kako da cekaat ovie sami gol da si dadat).Me zagrizuvaat vakvi natprevari.Na eden Totenham ne mozeme 90 min da mu napravive 100% akcija a kamo li vo finale na liga sampioni kade se pagaat mnogu podobri timovi.
I pak ke recam najmnogu me iznervira sto ne trcaat bukvalno stoea.
Sum zabelezal i jas ama me zagrizuva toa sto iskoristija premnogu vakvi krediti i pak ne se na zemja kako sto treba.BTW Rooney nema da igra protiv City poradi 5 kartoni:nesvest:Вака играле секогаш кога сме губеле, но верувајте вакви натпревари ни одат во прилог затоа што секогаш после ваков слаб натпревар се враќаме 4 пати појаки, сакам да кажам ни требаат вакви натпревари да не спуштат на земја, да ни покажат дека до победа не се стигнува само со среќа да ни покажат дека треба залагање од сите.
Имам еден другар, прост е малку и навива за 6-7 екипи, сите кој од кој појаки. Изгледа и ти си таков, не се делиш многу. Гледам нешто ноу камп, па за арсенал скокаш, вечер сигурно ќе се радуваш и на победата на Реал а сега се тресиш зошто Ливерпул е сеуште 0-0. Барем Баерн М вчера ти победија, да не се секираш.Ајт таму!Сега како идеше она..."Најдобри сме бе, има уште многу до крајот..."