(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата CopyOfDeath
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Наликувате на Јувентус!!!! Само они израмнуваат во 94-95 мин...

незнам што да кажам, најверојатно сами сме си криви, ај сепак 1 бод, ама јас бев толку уверен во победата....штета

Сега како идеше она..."Најдобри сме бе, има уште многу до крајот..." :):)

п.с Арсенал тепаше на Варт Харт Лејн.

abe golema rabota...neresen , neresen... najvazno e da se vrati igrata od porano, da ne bitat kako utakmicava...
a sto e potragicno, runi nema da igra so arsenal vo fa cup valda... ili sea so man coty, kje vidime...

Ајде малце подршка! Ја мислам дека Фергусон згреши со толку време ги остаи на теренот Гигс и Сколс-катастрофа беа!!! Незаслужен бод според мене! Алал нека им е на Тотенхем! Вака ако продолжат има надеж за нив!!! МАНЧЕСТЕР!!!!!!

Ајде малце подршка! Ја мислам дека Фергусон згреши со толку време ги остаи на теренот Гигс и Сколс-катастрофа беа!!! Незаслужен бод според мене! Алал нека им е на Тотенхем! Вака ако продолжат има надеж за нив!!! МАНЧЕСТЕР!!!!!!

realno
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Мислам дека не беше проблемот во тактиката.Проблемот беше што Фергусон од спротива го имаше еден од најдобрите тренери во светот ХУАН ДЕ РАМОС

Наликувате на Јувентус!!!! Само они израмнуваат во 94-95 мин...
Не сери немаме ние по 10 мин продолжение и регуларно си дадовме гол, напаѓавме цело време а овие сите беа пред гол

Se slozuvam.Jas da bev Ferguson site ke gi kaznev na plata.So bese ona katastrofa.Edna akcija da ne se napravelo.Site bea tapi od odbrana pa do napad.Najmnogu me nerviraat vakvi letargicni natprevari(site stojat kako da cekaat ovie sami gol da si dadat).Me zagrizuvaat vakvi natprevari.Na eden Totenham ne mozeme 90 min da mu napravive 100% akcija a kamo li vo finale na liga sampioni kade se pagaat mnogu podobri timovi.
I pak ke recam najmnogu me iznervira sto ne trcaat bukvalno stoea.

Тевез беше стрелец на голот или автогол? Не се виде баш најдобро, не го гледав натпреварот случајно го видов голот.. се радуваше Тевез, најверојатно тој го постигна.. ако грешам нека ме поправи некој..

Голот беше на Тевез, случајно постави нога...исто како Бербатов на спротивната страна.

Некој рече дека сите стоеа, како сами гол да си дадат. Тоа е дека сите чекаат на Роналдо да напраи некој потек или некоја соло акција. За жал ова ке се случува секогаш кога Роналдо ке има лош ден.

Тевез беше стрелец на голот или автогол? Не се виде баш најдобро, не го гледав натпреварот случајно го видов голот.. се радуваше Тевез, најверојатно тој го постигна.. ако грешам нека ме поправи некој..
Oficijalno pisuvase Tevez, osven ako ne go prepravat kako golot na Rooney so Arsenal.

Многу лоша игра не се сеќавам кога играле вака лошо последен пат, Сколс и Гигс дрва невидени, а ни Харгрејвс не беше поарен, ај наредна утакмица ке биде подобро :)

Голот беше на Тевез, случајно постави нога...исто како Бербатов на спротивната страна.

Некој рече дека сите стоеа, како сами гол да си дадат. Тоа е дека сите чекаат на Роналдо да напраи некој потек или некоја соло акција. За жал ова ке се случува секогаш кога Роналдо ке има лош ден.
Ne se slozuvam deka na Ronaldo cekaa.Ednostavno ne osvojuvaa prostor samo nekoi glipi dodavanja.I kolku pati na Van der Sar mu ja vratija?Toa e samo atoa sto ne baraa prostor i nemozea da proigruvaat(katastrofa):kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom