Кошаркарска репрезентација на Македонија

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Место Мираковски, нели нема шанса да се врати.
Во тој случај, Црна е тука кој е у секој поглед подобар од Јане моментално. Јане за Европсково не беше ни на поширок список, тамо пред него се најдоа Црна, Костовски и Мираковски (кој отиде на првенството, но на кој неможе да смета Маки за кфалификациите). За овој вториов неможам да коментирам ама дека, Караџовски е подобар е факт и никој неможе да ме убеди у спротивното. Мотор е на екипата на Торус сезонава заедно со Рејнолдс и Трајковски. Ако се прашувам јас, Караџовски во секоја комбинација би ми бил пред овие шо ги споменав. Кебапот е можда играчиште за у наша лига против АБА и Кожув ама на Европското беше ко посран голуб незнаеше едноставно кај да тера..

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Кој ќе игра за мкд репрезентација можеби ќе се реши тој проблем, но не знам дали знаете ТВ пренос ќе нема од венецуела.

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Зашто да нема пренос?
Претпоставувам од финансиска причина, квалфикациите според бројот на натпревари е слично како едно светско или европско првенство. Немам престава која цена ама изгледа истата тв посел би сакала да ја откупи олимоијадата и многу е голем залак за овие мали наши тв две такви натпреварувања за краток период да пренесуваат.

п

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Претпоставувам од финансиска причина, квалфикациите според бројот на натпревари е слично како едно светско или европско првенство. Немам престава која цена ама изгледа истата тв посел би сакала да ја откупи олимоијадата и многу е голем залак за овие мали наши тв две такви натпреварувања за краток период да пренесуваат.

п
Ти спомна дека ќе нема пренос, а сега претпоставуваш. :rolleyes:
И не е баш така, олимпијадата ќе оди на МТВ 100%. Еве сител може да откупи. И не е баш неисплатлива инвестиција, доста пари ќе дојдат од реклами, знаејки дека цела македонија ќе се залепи пред телевизор тие денови ;)

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Ти спомна дека ќе нема пренос, а сега претпоставуваш. :rolleyes:
И не е баш така, олимпијадата ќе оди на МТВ 100%. Еве сител може да откупи. И не е баш неисплатлива инвестиција, доста пари ќе дојдат од реклами, знаејки дека цела македонија ќе се залепи пред телевизор тие денови ;)

Јави се во сител и прашај ги дали ќе ги окупат правата ако не ми веруваш.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074

п
100 % ќе има на мтв...можно е да се дел од комплетната олимпијада квалификациските преноси
мтв ждрепката ја пренесваше па камо ли утакмиците :D не ми се верва со кошарката да не заебат

Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
Во тој случај, Црна е тука кој е у секој поглед подобар од Јане моментално. Јане за Европсково не беше ни на поширок список, тамо пред него се најдоа Црна, Костовски и Мираковски (кој отиде на првенството, но на кој неможе да смета Маки за кфалификациите).
Кој е тој Црна, вака иначе, не ми е познат тој надимак? Ако е Богоев тогаш не фала, не бил и никад нема да биде дораснат за репрезентација. Подобро Јане мада ни он не е којзнае што... Караџовски исто, тука е негде со Богоев, повеќе кошеви дава, ама ко мува без глава е, губи топки ко нездрав.

За овие "Американциве" немам што да кажам, тотално никој не ги знае такашто огромни се шансите за некои мутни бизниси.

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Кој е тој Црна, вака иначе, не ми е познат тој надимак? Ако е Богоев тогаш не фала, не бил и никад нема да биде дораснат за репрезентација. Подобро Јане мада ни он не е којзнае што... Караџовски исто, тука е негде со Богоев, повеќе кошеви дава, ама ко мува без глава е, губи топки ко нездрав.

За овие "Американциве" немам што да кажам, тотално никој не ги знае такашто огромни се шансите за некои мутни бизниси.
Црна Караџовски.

Kajgana Shop

На врв Bottom