И јас имам слично мислење само мене Раниери ме плаши. Ако ти текнува пред неколку сезони додека играше Кака за Милан иста приказна имаше и Милан, слаб во првенство а во ЛШ кога сите очекуваа да испадне они тепаа. Интер има капацитет да го помине мочаниов Марсеј, искусни играчи, квалитет, се што фали е асален тренер и добар победнички менталитет. Се надевам на почеток на една добра серија од дуелот со Марсеј.Изгорен Миланез сум али со Марсеј е 2ка планина.
Можете комотно х2 да си ја играте и да си го ладите.Значи нема теорија таков шугав тим како што е Марсеј да го поминат Интер.И сега знам ке излезат навивачи од типот и Болоња и Новара се дрва па не тепаа,али да знаете ЛШ е друга математика,друга мотивација и Марсеј ке го јаде за сите.
Абе Милито има толку битни голови што нема да му биде проблем да ја забие со Марсеј.И јас имам слично мислење само мене Раниери ме плаши. Ако ти текнува пред неколку сезони додека играше Кака за Милан иста приказна имаше и Милан, слаб во првенство а во ЛШ кога сите очекуваа да испадне они тепаа. Интер има капацитет да го помине мочаниов Марсеј, искусни играчи, квалитет, се што фали е асален тренер и добар победнички менталитет. Се надевам на почеток на една добра серија од дуелот со Марсеј.![]()
Против Новара да не игра?
Вежба пеналиПротив Новара да не игра?
По утепана формација од 4-4-1-1 нема.. незнам со кој памет ќе ја игра таа..
Ако си го глеаш својот гол, како ќе си отидеш со победа.Таман си е тактиката... незнам што очекувате вие осмина финале лига на шампиони, прва утакмица, во гости... нормално е да си го глеаш твојот гол. Според мене си идете со победа од тука...
Интер Марсеј ... Иф ју но ват ај минАко си го глеаш својот гол, како ќе си отидеш со победа.![]()
Раниери ...иф ју ноу ват ај мин.Интер Марсеј ... Иф ју но ват ај мин