Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Сакате ми кажете дека Снајдер нема да игра прва,дека Поли,Оби компанија ке играат прва??? не не тој Раниери е само за лудачка кошула... :facepalm::facepalm::facepalm:

M-M

Член од
21 ноември 2010
Мислења
206
Поени од реакции
58
Филозофијата на Раниери:
Без Снајдер имав 7 победи по ред,од кога се врати изгубив од најумрените тимови......thinking........Снајдер нема да игра со Марсеј!
Марсеј-Интер 3-0
Раниери > не играше Алварез затоа изгубивме.:tapp:

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Изгорен Миланез сум али со Марсеј е 2ка планина.
Можете комотно х2 да си ја играте и да си го ладите.Значи нема теорија таков шугав тим како што е Марсеј да го поминат Интер.И сега знам ке излезат навивачи од типот и Болоња и Новара се дрва па не тепаа,али да знаете ЛШ е друга математика,друга мотивација и Марсеј ке го јаде за сите.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.933
Поени од реакции
116.398
Изгорен Миланез сум али со Марсеј е 2ка планина.
Можете комотно х2 да си ја играте и да си го ладите.Значи нема теорија таков шугав тим како што е Марсеј да го поминат Интер.И сега знам ке излезат навивачи од типот и Болоња и Новара се дрва па не тепаа,али да знаете ЛШ е друга математика,друга мотивација и Марсеј ке го јаде за сите.
И јас имам слично мислење само мене Раниери ме плаши. Ако ти текнува пред неколку сезони додека играше Кака за Милан иста приказна имаше и Милан, слаб во првенство а во ЛШ кога сите очекуваа да испадне они тепаа. Интер има капацитет да го помине мочаниов Марсеј, искусни играчи, квалитет, се што фали е асален тренер и добар победнички менталитет. Се надевам на почеток на една добра серија од дуелот со Марсеј. :)

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
И јас имам слично мислење само мене Раниери ме плаши. Ако ти текнува пред неколку сезони додека играше Кака за Милан иста приказна имаше и Милан, слаб во првенство а во ЛШ кога сите очекуваа да испадне они тепаа. Интер има капацитет да го помине мочаниов Марсеј, искусни играчи, квалитет, се што фали е асален тренер и добар победнички менталитет. Се надевам на почеток на една добра серија од дуелот со Марсеј. :)
Абе Милито има толку битни голови што нема да му биде проблем да ја забие со Марсеј.
Занети ке ги прегази сите цигани што се у Марсеј.
Лусио да не правиме муабет.
Камби нема лесно да се предаде.
Многу е полесно кога противникот ке те нападне.Тешко се игра со стари фудбалери против мотивирани мочани ситни екипи(болоња,новара).Марсеј ке оди да даде гол а Интер да се одбрани и по можност да забие 1

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.287
Поени од реакции
8.467
Таман си е тактиката... незнам што очекувате вие осмина финале лига на шампиони, прва утакмица, во гости... нормално е да си го глеаш твојот гол. Според мене си идете со победа од тука...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.993
Поени од реакции
16.435
Таман си е тактиката... незнам што очекувате вие осмина финале лига на шампиони, прва утакмица, во гости... нормално е да си го глеаш твојот гол. Според мене си идете со победа од тука...
Ако си го глеаш својот гол, како ќе си отидеш со победа.:D

Kajgana Shop

На врв Bottom