Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не велам дека луѓето треба да кажуваат стоп, ниту дека Ник требало да каже стоп на обидите за сурфање (кои впрочем здрав разум не верува во тоа дека пробувал да сурфа, пак ќе кажам дека е ПиАр, впрочем како и целата негова кампања на сеење на магла) ама ете луѓето сакаат надеж, а надежта последна умира.
И некој амерички придуцен решил да профитира на таа човечка слабост.
Докторот спасува животи, затоа зема плата.
Психологот исто така, спасува животи, и тоа го наплаќа.
Пожарникарот спасува животи, и зема плата.
Се се плаќа. Работата е да ти помогне тоа што ќе го купиш![]()
Докторот спасува животи, затоа зема плата.
Психологот исто така, спасува животи, и тоа го наплаќа.
Пожарникарот спасува животи, и зема плата.
Се се плаќа. Работата е да ти помогне тоа што ќе го купиш![]()
i vladava ja plajkame ama so fajde imame nie narodot od nea !!!
Ни малку не може!Човеков го имав гледано на ТВ како држи говори и навистина се тажни и трогателни, јас никогаш не сум се расплакал на било што од ТВ но навистина овој ми го насолзи очите.
Алал да му е на човекот.Јас мислам дека оваа женска не е од пари со него, туку од љубов.
Вака настрана хиените си шират глупи дезинформации/шпекулации/лајна, ама што е тука е HATERS GONNA HATE.
Станал милионер. И што ако ? Може ли да подаде пари во колонијална продавница?Може ли да си игра на најјакиот компјутер што го купил?
Затоа луѓе ставете си прст на глата и размислете дека човекот колку толку си го средил животот и овој е ВИСТИНСКИ БОРЕЦ во буквална смисла на зборот!![]()
Ќе го работи таа, задоволен?Сакам да сум на нагово место
Чакај малку а како ќе имат секс?
--- надополнето: 21 февруари 2012 во 07:32 ---
Не верувам дека има нешто подосадно од мотивациски говорници/автори на self-improvement книги. Самиот концепт некој друг да ти кажува како да го живееш животот е идиотски. Колку треба да си емоционално и психички слаб па да ти е потребен човек без раце и нозе за да се подзамислиш: хеј што правам јас со својот живот?!![]()