Ник Вујичиќ...

• Креатор на темата Креатор на темата Голијат&
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зошто откако сме биле во посета кај некој близок болен одеднаш се осеќаме подобро во наша кожа ама и жал ни е за чоекот. Емпатија? Симпатија?
Хм, ова ме потсети на Full Metal Jacket и единственото комплетно искрено мото во животот - better you than me.

Јас имам, за тебе не знам.

od portokalovite si :) a normalno da imas koga se cedi cel narod mora da ima i za vojnicinjata :LOL:
--- надополнето: 21 февруари 2012 во 19:35 ---
Јас имам, за тебе не знам.

od portokalovite si :) a normalno da imas koga se cedi cel narod mora da ima i za vojnicinjata :LOL:
--- надополнето: 21 февруари 2012 во 19:42 ---
Ааман бе луѓе,одста беше мрчење.Типот очигледно немал арен живот како мал,ама нашол своја внатрешна сила и на тој начин излегол од депресија и негативности и си го живее животот како што сака.

Е сега тоа што си заработува за мотивациски говори си заработува,ама тоа не го прави од памтивека.

И да,невестата му е многу убава.

ama de so narod sme na se mana mu naogjame pak ce kazam milo mi e za coveceto si ja najde srejkata (y)

СРБИЈАААА!!!

ајде сеа лајкови :pos:
ЕДИТ : 20:02 No one likes it
images

--- надополнето: 21 февруари 2012 во 19:35 ---

--- надополнето: 21 февруари 2012 во 19:42 ---

ama de so narod sme na se mana mu naogjame pak ce kazam milo mi e za coveceto si ja najde srejkata (y)

Сите имаме, некои се само слепи.
Сепак е тоа офтопик, друга е темата ;)

Сите имаме, некои се само слепи.
Сепак е тоа офтопик, друга е темата ;)

Не сме слепи, него не можеме да видиме оти нема светло навечер. ;)

Инаку за дечкото, алал да му е стварно... најтешко на светот е да се прифатиш себе онаков каков што си и да ги надминеш своите недостатоци.

Можеби нема физичка моќ, ама има ептен јака психичка моќ и заради тоа треба да се почитува, а за тоа дека цурата била со него за пари, па макар и да е... има илјадници дембели идиоти од милионери кои воопшто не ни помагаат на луѓето, дури се изживуваат со нив, па пак прекрасни девојки им се лепат.

Чоекот е милионер поради предавањата како чоек да ја победи депресијата, зад него стојат продуцентски куќи со огромен финансиски ресурс за кои добриот ПиАр не е проблем и можат да си го дозволат се со цел да се зголеми продажбата на видеата каде Ник држи говор.
.

Значи продава муда за бубрег.

Против депресија има прозак,серталин,ладиомил....и физичка активност секако.

Ватева не убавица,ако сака со анџелина Џоли нека се ожени гајле ми е.

Секоја чест за србинов.Нема ни раце ни ноѕе но има голема душа и срце.Ја прифатил вистина,се борел и успеал да стане моќен човек.Ретко кои луѓе се спремни да ги прифатат своите деформитети и болести и да продожат да живеат со вистината во општество во кое секојдневно се изложени на предрасуди и критики .Овај човек го заслужува сето тоа што го има денес.Треба да се гордееме што постојат вакви луѓе.

Значи продава муда за бубрег.

Против депресија има прозак,серталин,ладиомил....и физичка активност секако.

Ватева не убавица,ако сака со анџелина Џоли нека се ожени гајле ми е.

Абе не дај боже да почнеш овие да ги пиеш, сепак според мене боља варијанта се мудата за бубрези, верувај!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom