Ако е вторник, рачунај ме за, 100%, ако е понеделник, јок.1. Никел (Љупчо)
2. Топче
Него вака сеа, мене ми се игра поише од еднаш неделно веројатно и некој друг е ко мене
дали има заинтересирани да напраиме една стална екипа (5 души + голман еден од Ghost, Juventus или Kifla) против екипа на едно мое другарче?
Прееска го прашував нешто за термини стариот и има Понеделник и Вторник од 23:00 слободни. Терминот и екипата би биле за подолг период не само за 2-3 играња така да гледајте да сте слободни тоа време.
Црвениве имаа серија 7, 8-0 во победи пред извесно време остај малку нека се радуваатИма термин слободен во четврток во 18.00. Мислам дека за терминов може да има повеќе заинтересирани. Четврток како ден за мене е најдобар, може саатот е малку порано ама мене лично не ми смета. Од друштвово сто сме си гледам дека повекјето сме повозрасни дака да не идеме во школо втора смена, е сега некој може да е на работа. Сепак ова е само предлог. Понеделник и вторник се исто ОК. Ама вторник рачунајте дека кога ке има ЛШ, дека тешко ке се собира екипа( мое мислење од искуство).
Иначе тапа е да се гледа од страна а и мора на АЦИД екипава да ја победиме више, ке стане препотентен после.
Па ајде више, и ние чекаме да не тепате. Нели гледате дека секогаш при крај ви попуштаме за да не стигнете, да не изгубите целосно волја за игра...Иначе тапа е да се гледа од страна а и мора на АЦИД екипава да ја победиме више, ке стане препотентен после.
Четврток јас неможам на работа сум а и тешко да најдеш стална екипа за тој термин пошто незнаеш кога некој е втора смена дали од наша или од противничка екипа, сепак повеќето се постари како што викаш и имаат работни обврски.Има термин слободен во четврток во 18.00. Мислам дека за терминов може да има повеќе заинтересирани. Четврток како ден за мене е најдобар, може саатот е малку порано ама мене лично не ми смета. Од друштвово сто сме си гледам дека повекјето сме повозрасни дака да не идеме во школо втора смена, е сега некој може да е на работа. Сепак ова е само предлог. Понеделник и вторник се исто ОК. Ама вторник рачунајте дека кога ке има ЛШ, дека тешко ке се собира екипа( мое мислење од искуство).
Иначе тапа е да се гледа од страна а и мора на АЦИД екипава да ја победиме више, ке стане препотентен после.