Фудбалери Кајганџии! Season 12/13 [Пријавување: Играме 8х8 на поголем терен!]

Статус
Затворена за нови мислења.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Се изнатрчавме :)

Жустра утакмица, интересна и неизвесна до самиот крај. Победа на екипата на Кајзер со еден разлика :)

Следниот пат сте за пивце после натпревар? Некако шубе ми е одма што се разодуваме сите... :)

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
Добра утакмица. Мислев ќе биде тапа ама добро фудбалче падна со многу трчање и на крај ни падна кондиција а и се опуштивме па од 4:1 стана 4:3 и доста неизвесно на крај :).

Ако се договорите за пиво идам и јас :).

Пс. Прв пат со Ацид и Урбан во иста екипа, многу позитивно искуство во секој случај ;).

.
.

Член од
19 февруари 2012
Мислења
4
Поени од реакции
2
Епа ајде да почнеме со време пријавување за следната недела :)

1. Никел (Љупчо)

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
1. Никел (Љупчо)
2. Топче

Него вака сеа, мене ми се игра поише од еднаш неделно веројатно и некој друг е ко мене :)

дали има заинтересирани да напраиме една стална екипа (5 души + голман еден од Ghost, Juventus или Kifla) против екипа на едно мое другарче?

Прееска го прашував нешто за термини стариот и има Понеделник и Вторник од 23:00 слободни. Терминот и екипата би биле за подолг период не само за 2-3 играња така да гледајте да сте слободни тоа време.

G

_Ghost_

Гостин
1. Никел (Љупчо)
2. Топче

Него вака сеа, мене ми се игра поише од еднаш неделно веројатно и некој друг е ко мене :)

дали има заинтересирани да напраиме една стална екипа (5 души + голман еден од Ghost, Juventus или Kifla) против екипа на едно мое другарче?

Прееска го прашував нешто за термини стариот и има Понеделник и Вторник од 23:00 слободни. Терминот и екипата би биле за подолг период не само за 2-3 играња така да гледајте да сте слободни тоа време.
Ако е вторник, рачунај ме за, 100%, ако е понеделник, јок.

Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
Има термин слободен во четврток во 18.00. Мислам дека за терминов може да има повеќе заинтересирани. Четврток како ден за мене е најдобар, може саатот е малку порано ама мене лично не ми смета. Од друштвово сто сме си гледам дека повекјето сме повозрасни дака да не идеме во школо втора смена, е сега некој може да е на работа. Сепак ова е само предлог. Понеделник и вторник се исто ОК. Ама вторник рачунајте дека кога ке има ЛШ, дека тешко ке се собира екипа( мое мислење од искуство).

Иначе тапа е да се гледа од страна а и мора на АЦИД екипава да ја победиме више, ке стане препотентен после.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Има термин слободен во четврток во 18.00. Мислам дека за терминов може да има повеќе заинтересирани. Четврток како ден за мене е најдобар, може саатот е малку порано ама мене лично не ми смета. Од друштвово сто сме си гледам дека повекјето сме повозрасни дака да не идеме во школо втора смена, е сега некој може да е на работа. Сепак ова е само предлог. Понеделник и вторник се исто ОК. Ама вторник рачунајте дека кога ке има ЛШ, дека тешко ке се собира екипа( мое мислење од искуство).

Иначе тапа е да се гледа од страна а и мора на АЦИД екипава да ја победиме више, ке стане препотентен после.
Црвениве имаа серија 7, 8-0 во победи пред извесно време остај малку нека се радуваат :icon_mrgr:
А за идна недела јас тешко гледам од 6ипол Металург-Хамбург.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
Па ајде више, и ние чекаме да не тепате. Нели гледате дека секогаш при крај ви попуштаме за да не стигнете, да не изгубите целосно волја за игра... :pos:

Член од
17 август 2011
Мислења
256
Поени од реакции
184
Абе маалска екипа сте вие!! Уиграни сте малку од малку. Вчера од клупа гледам и понекоја акција смислена правите, башка од корнер ја имате шемата. Смислено ти е ова со другарчињата, никој не се пријавува ...оп ти од маало си викаш и победуваш.:D
Ај заиграј со мене ... 100% ти е загарантиран пораз.
Наредна утамица кога ке оздравам, мисли му ја...........

This is challenge.:mad:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561

Четврток јас неможам на работа сум а и тешко да најдеш стална екипа за тој термин пошто незнаеш кога некој е втора смена дали од наша или од противничка екипа, сепак повеќето се постари како што викаш и имаат работни обврски.
Вторник терминот нема гајле ЛШ и така е од 11 терминот таман после ЛШ :)
Ако си заинтересиран ајде ќе напраиме топ екипа ;)

Член од
26 октомври 2008
Мислења
615
Поени од реакции
377
Се сложувам со Топче, терминот во вторник после лига шампиони е одличен, само после за превоз е проблем, слабо автобуси :unsure:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.444
1. Никел (Љупчо)
2. Топче
3. Acid

Остана на ова. Други? :)