Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Maлоумно е 18 годишњак да го напише, детево го пуштиле, си истерало, денес легенда на клуб дрес му дае, win-win ситуација за него беше банерот, му чуе сеа, нека го ебаваат уште у школо.

Иначе поентата на детенцево, тоа е клучен збор, детенце, беше, школо се мења, тим за кој навиваш не, онака индиректно малиот, со неговиот левел на интелигенција, да укаже на начинот на кој типот од Јуве му терал сеир.

Да се разбереме, ја поштуем квалитетен сеир и малиов се намести на пенал, денес деца кои навиваат за Милан тоа го искористија уз оние кои им го направиле банерот, али оној од Јуве не, промашај тежок, кажав зашто.
1. и екрем јевриќ е хит по таа логика. мене ми е мнооогу ретардиран делот „ќе ме заебаваат на училиште“ .
2. му е гајле на говедава за објаснувањето на детето. дупенката е бегај од интер оти you are dooomed for life
3. то како толкуваш ти е друга приказна. читај под 1.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.957
Поени од реакции
45.140
1. и екрем јевриќ е хит по таа логика. мене ми е мнооогу ретардиран делот „ќе ме заебаваат на училиште“ .
2. му е гајле на говедава за објаснувањето на детето. дупенката е бегај од интер оти you are dooomed for life
3. то како толкуваш ти е друга приказна. читај под 1.
Не е глупо ако доаѓа од дете кое има 9 години, банерот е таман ко за него, колку и да се мести на пенал за сеир и заебанции, сака да долови дека тимот е лош ... незнам шо не ти е јасно тука, нивото негово на интелигенција не се споредува со она на возрасен чоек, само што во случајов може да се каже дека тука некаде се со типот што му порачал да го смени тимот. :eek:
Според неговата логика чим сега треба да мења тим, во ситуација кога се далеку од битката за ЛШ и титула, кузнае кој е неговиот став кога некој голем тим иде у втора лига ...
Може навикнат бил тој период да гледа многу луѓе што мењале тим за кого навивале па сеа дели ( глупи ) совети и за останатите. На некој начин и сам се мести на пенал со тоа зашто и Јуве до лани беа во скоро иста ситуација, малку побетер т.е. а до пред неколку години играа и во втората лига.

Реков и ќе повторам, fail обид да се заебава 9 годишно дете, за разлика на пример од

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.507
Поени од реакции
4.384
^Да покренеме петиција Кировски да напише барем еден пост без било какво смајли.

Он топик:Што им се деси на Палермо здивија.Исто така едно прашање до навивачите на Милан Боатенг ќе игра следната или само rumors?

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
^Да покренеме петиција Кировски да напише барем еден пост без било какво смајли.

Он топик:Што им се деси на Палермо здивија.Исто така едно прашање до навивачите на Милан Боатенг ќе игра следната или само rumors?
Деновиве треба да се знае каква е состојбата негова ама ништо чудно ова да е некоја игра на Алегри па да го спрема цело ова време Боатенг за Јуве,пошо видовме колку важна алка е,а Ибра најверојатно ќе го нема.

Како и да е ова би требало да е дерби на сезоната,ако Милан победи може да влезе у опасна серија и да не биде запрен до крај на сезона а ако победи Јуве тоа ќе значи многу во трката за скудетото.
Ќе видиме ама го очекувам најинтересното дерби сезонава.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Јас мислам дека едно е сигурно сезонава титулата ојт или кај Милан или кај Јуве. Удинезе и Лацио не вервам дека се озбилни конкуренти, пошто ги видовме вечерва што направија, а пак за Интер од трет план да се уфрли и да ја грабни титулата мислам дека е невозможна мисија. Kaко и да е, и мене како фан на Милан ме фати носталгија за Јуве што неколку години не играат ЛШ, па сега се радувам и се надевам дека од вгодина италјанскиве екипи ќе се по активни во ЛШ..

Dino-Juve

Juve Per Sempre
Член од
20 октомври 2005
Мислења
1.147
Поени од реакции
458
Не е глупо ако доаѓа од дете кое има 9 години, банерот е таман ко за него, колку и да се мести на пенал за сеир и заебанции, сака да долови дека тимот е лош ... незнам шо не ти е јасно тука, нивото негово на интелигенција не се споредува со она на возрасен чоек, само што во случајов може да се каже дека тука некаде се со типот што му порачал да го смени тимот. :eek:
Според неговата логика чим сега треба да мења тим, во ситуација кога се далеку од битката за ЛШ и титула, кузнае кој е неговиот став кога некој голем тим иде у втора лига ...
Може навикнат бил тој период да гледа многу луѓе што мењале тим за кого навивале па сеа дели ( глупи ) совети и за останатите. На некој начин и сам се мести на пенал со тоа зашто и Јуве до лани беа во скоро иста ситуација, малку побетер т.е. а до пред неколку години играа и во втората лига.

Реков и ќе повторам, fail обид да се заебава 9 годишно дете, за разлика на пример од

Значи вие од интер све уникат, ниту трпите ремет, ниту пак не смеет никој да ве спомнит, а сакате некого дареметите па друже долго го пратиш интер, па нели се враќате во реалноста кај што вие местото!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Значи вие од интер све уникат, ниту трпите ремет, ниту пак не смеет никој да ве спомнит, а сакате некого дареметите па друже долго го пратиш интер, па нели се враќате во реалноста кај што вие местото!
Мислиш дека е реалност Интер да е под Лацио Удинезе и да јади дебакл од Рома и Болоња???..колку што е Косово српско толку е реалност ова ама вие од што сте заслепени од омраза трескате глупости..фудбалот не е измислен од 1990 и се играше до 2005..и другите години се играло фудбал ама ајде!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom