Фан Клуб: Арсенал

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Незнам дали сум кажал и овде,но најдобро решение е да не се пласираме во ЛШ.Со тоа верувајте ќе има многу промени.
Да, ќе има многу промени. Венгер ќе си отиде, РвП исто така и следната сезона ќе се бориме за седмо место со Евертон.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ако Венгер мисли дека нема што да му даде повеќе на клубот, тогаш тој самиот ќе си оди. Прашање е како тој размислува.

fearless

in Arsenal we trust!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
1.193
Поени од реакции
185
Ц ц ц до кога со овие резултати до КОГА... 8 година по ред без титула... летово треба да се потрошат не 100 мил него едно 300-400 мил ако сакаме победнички тим... од овие сега сите на клупа би ги држел... катастрофа!!!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.594
Шо да кажам честито уште една разочарувачка сезона и тоа е полека но сигурно го губиме епитетот голем клуб се надеваме на подобри времиња.Колку пари толку музика сега останува само да гледаме како си одат Ван Перси и останатите играчи со надеж дека ке дојде подобро време но ако продолжат вака тешко

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Се фатија за врат Морган и Фримпонг на твитер
@Frimpong26AFC
@piersmorgan Stop chatting soo much rubbish you. UNO nothing about football u sit behind ur laptop nd just talk utter rubbish

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Незнам до кога ќе имаат живци навивачите, треба неколку недели по ред Емирати празен да го чуваат. Сме имале лоши сезони, ама ова е претерано лошо. Нека ги набијат парите во газ кога нема титула. Вистински фан за тоа живее не за да има клубот пари!

Бродот секако тоне, дај барем да се смени капетанот. Ќе спаси некој патник повеќе!!!

Минатата недела ми донесе Кралот добивка, оваа недела само моите на двапати ме паѓаат за солена сума!

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.867
Поени од реакции
21.760

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Отиде јабана сезонава тоа е.....Али ако, вакво нешто беше потребно и тек сега ако нема ремонт во екипава не знам кога.....
Пред се мислам дека ќе се мењаат играчи а не тренер....
Имаме еден куп играчи во тим што полека треба да се спакуваат дека нема што повеќе да му понудат на тимов, едноставно да си ја најдат среќата во друг клуб дека вака патат двете страни....
Сега останува да се обидеме да го задржиме 4 то место во лигава....Разочаран сум ептен али со овој тим и сите овие повреди толку им беше силата.....Ептен ми е криво за Кокелин што се повреди, се надевам бро ќе се опорави....
А глеам и Ремзи и Скилачи исто болница.....
Тоа е дечки, очекувам друг тим наредна сезона и не она во последна минута трансфери туку на време, за да се може да се почнат подготовки, да се запознаат играчите итн итн.....
Идемо понатаму, кога тогаш ќе дојде тоа што ни следува...
Поздрав до сите ганери

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Може некој да ми одговори што збори Пирс Морган на твитер?
Кои се тие фанови што биле банирани/казнувани од страна на клубот поради некои нивни слики што ги имале?

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Може некој да ми одговори што збори Пирс Морган на твитер?
Кои се тие фанови што биле банирани/казнувани од страна на клубот поради некои нивни слики што ги имале?
Во принцип Пирс е напиен чоек ! :D :D

Kajgana Shop

На врв Bottom