Scream Music Festival Vol.2 @ Метрополис Арена - 18.02.2012

• Креатор на темата Alexander Nevsky
  • Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Јехеееееј, уште снегот да се истопи да може да одам со кола до град и има да се рокаааааааааа :)

M

Moon Child

Гостин
Јехеееееј, уште снегот да се истопи да може да одам со кола до град и има да се рокаааааааааа :)
Тешко тоа, гледав прогноза се очекуваат нови врнежи од снег :mad: Како ли ќе стасам до Скопје... :гомце:

Член од
16 март 2009
Мислења
187
Поени од реакции
76
Добитници на гратисите се:
LouWeed, -={K-O-R-U-N}=-, Starvin Marvin и Sikichan.

Момци и девојки, честитки! Очекувам приватна порака со вашето име и презиме.
Гратисите ќе може да ги подигнете од утре во Југотон. Понесете линја идентификација.
лична*

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Таму сум таму сум таму сум аааа :vozbud: Си обезбедив 2 карти :vozbud:
Него, ќе не дружи ли некој мене и Велешанец да не бидеме сами изгубени Германци таму :pos: Ако има такви фини и добродушни људи нека ми пишат на профил. (y)
Неможе да ти се пишува на профил. Ако уште не најдовте друштво, пиши ми. (y)

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Ако продава или подарува некој карта, нека ми пише.

Г

Грејвдигер

Гостин
По кој редослед ќе настапуваат бендовите се знае ли?
По височина, почнувајќи од најниските. :)
Уште нема објавено, барем ја не можев да најдам на официјалните профили.

toiise

Паско Кузман
Член од
17 декември 2007
Мислења
661
Поени од реакции
94
Купив карта, ама нема да одам. Некој заинтересиран да му ја продадам? Пишите во инбокс.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
И јас имам две карти вишок, по 350 денари.

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Дали е точно дека е преместен концертот или останува во Метрополис?

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Дали е точно дека е преместен концертот или останува во Метрополис?
Останува концертот во Метрополис.
Тебе можеби забуна ти направила диско вечерта која што синоќа се одржа во Колосеум наместо на Саем.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
И јас имам две карти вишок, по 350 денари.
јас сакам една од тие две ако може, цената повеќе од поволна:)
--- надополнето: 18 февруари 2012 во 12:41 ---
Благодарение на Тончи идам и јас:)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Санаториум се од 9. За другите бендови уште не знам.

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.488
Поени од реакции
7.982
Мммм прв пишувам впечатоци :)

Фестивалов каснеше едно пола саат или така нешто, додека да се збере народот во 2 (ВТОРА) хала на Скопски Саем. Некако ми мирисаше дека нема да продадат доволно карти па ќе префрлат во 2 хала. Енивејз, добар избор.
Прво изненадување беше гардеробата. Јас не очекував дека ќе има па си ги носев работите во ранец :)

И почнаа САНАТОРИУМ. Најенергичниот бенд во Македонија. Лошо беше што свиреа на почеток и што имаа кратка сатница, некако набрзинка пројдоа низ нивните песни и Без разум и свест на крај си заминаа. Сепак мене највеќе ми се допаднаа.

Втори Електрични Оргазам.. сеј уот? Пејачот имаше 100 години, или барем 80 :pos: Меѓу сите тие бендови ми се видоа како лош поп бенд.

Трети АРЕА. Стандардно добри. Ги имам гледано еден куп пати, ама не ми здосадуваат. Ружица беше весела, скокаше по бина, комуницираше со публика, одличен настап.

Четврти Ласт Експедишн. Се гледаше дека свират со ќејф и дека се бенд кој недостасуваше целиов овој период додека не беа концертно активни. Посебно пријатно изненадување беше присуството на членови од Чиста ОКОлина на песните Ќелав Дабар и ШЕФ.

Петти Негатив. Започнаа фуриозно па почнаа да успоруваат, дури имаше и депресивни песни како Свет Туге и слични во вториот дел од нивниот настап :( Малку разбија монотонија со Танго, и на крај да не биде се така лошо завршија со Збуњена.

Мене ми беше изненадување што сретнував луѓе кои не знаеја дека С.А.Р.С. нема да настапат. Додуша и слабо се вртеше инфо дека нема да настапат, ама како и да е, имаше разочарани фацки.

Се на се, овогодинешниот Скрим добива преодна оценка, ама за следното издание ќе мораат да се потрудат повеќе.

Kajgana Shop

На врв Bottom