(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Тооооо браќа, победа, само штета што неможев да гледам :( ги симнав скоро сите програми шо ги има тука и нигде не ги даваа Ман Јун мамето нивно, само Арсенал го даваа , ама важно ние тепавме и го задржавме 1-то место јеее. Бтв брат има проблем нешо со линкот не го дава голот на Кики.

Поздрав до сите ѓаволи со песната: He plays on the left, he plays on the rightttt, that boy RONALDO makes England look shite!!!

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
леле бе леле, па ќе изиграат ли барем две по ред без нервози, остарев до даска од нервирање :)

И КОНЕЧНО, 2-ра недела по ред први --> ТОООО

Честитки до верните ѓаволчиња и најверната ѓаволка :smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Пробај да рефрешираш неколку пати, малце заебава... арапско е lol

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Хахахаха, фала за поздравот. :)
Абе требаше порано да поведеме...ама маѓепсан беше голот на Ханеман. Се помачивме малце повеќе и дојде тоа со резултат во 77-мата минута...важно пак сме си први!
Ама Гигс како ме разочара...будала, нек си иде у пензија најдобро! Колку само грешки направи од кога влезе, во второто полувреме...ехеееј. Секое додавање му беше лошо.
Парк во првиот дел не се ни примети дека игра. Фердинанд беше добар во второто полувреме често и на половината на Рединг...Видиќ стандардно добро одигра. Руни од многу шанси даде гол после асистенција на Тевез, стварно прекрасно ја зафати топката. Роналдо требаше и порано да даде гол, ама едноставно секоја топка одеше над голот. :(
Иначе тој слободен на Харгривс беше извонредно изведен, ама Ханеман не ми јасно како одбрани :)

eternum

-- 21 incoming ? --
Член од
27 јуни 2007
Мислења
1.030
Поени од реакции
1.167
Хахахаха, фала за поздравот. :)
Абе требаше порано да поведеме...ама маѓепсан беше голот на Ханеман. Се помачивме малце повеќе и дојде тоа со резултат во 77-мата минута...важно пак сме си први!
Ама Гигс како ме разочара...будала, нек си иде у пензија најдобро! Колку само грешки направи од кога влезе, во второто полувреме...ехеееј. Секое додавање му беше лошо.
Парк во првиот дел не се ни примети дека игра. Фердинанд беше добар во второто полувреме често и на половината на Рединг...Видиќ стандардно добро одигра. Руни од многу шанси даде гол после асистенција на Тевез, стварно прекрасно ја зафати топката. Роналдо требаше и порано да даде гол, ама едноставно секоја топка одеше над голот. :(
Иначе тој слободен на Харгривс беше извонредно изведен, ама Ханеман не ми јасно како одбрани :)
Андроид братче, програмиран да чита мисли .... сите тимови у Премиер имаат таков голман, во големата завера против нашите ОМИЛЕНИ
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Андроид братче, програмиран да чита мисли .... сите тимови у Премиер имаат таков голман, во големата завера против нашите ОМИЛЕНИ
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
абе ајде сите екипи се максимално мотивирани против нас... секој сака да земе парче од славата на шампионот, затоа е потешко да се одбрани титулата... :smir::smir:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе и да не сме шампиони пак играат против нас мотивирано зошто сме најдобрата екипа во Светот! GLORY GLORY MAN UNITED!!!!!!!!!!!!!!!

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
Што имаш да изјаваш за утакмицата??? Кикс на Јунајтед, а? :)
Тешко брат...многу се јаки :)
Шо да изјавам?
Спиев од 3 до пред 15 минути, шо можам да изјавам?:)
Јак тим, нема зборови, ама ако евентуално останат без Кристијано Роналдо, и без некој играч од одбраната (како Челси),е тогаш ќе има киксови.:)
п.с Не ве кобам!:)

bodlikav

a.k.a C.Ronaldo
Член од
25 јануари 2007
Мислења
529
Поени од реакции
6
Тоа сигурно! Никој никад не останува со постојана форма. Ќе видете, бе, ќе им падне формата на Јунајтед за некое време. И пак не ве кобам!
Ова ако не е кобење ја незнам шо е ..

Бтв сега наредна со кого играме, и кога ?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Na 30 Januar igrame protiv Portsmut na Old Trafford!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom