Македонската кошарка!

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Што ви е бе и на двајцата кромитче го оговарате:pos::pos::pos::pos::pos:

Billa Bong напиша:
Што ви е бе и на двајцата кромитче го оговарате:pos::pos::pos::pos::pos:
epa toa e koga e faca covekot ne moze da se izbegne a da ne se prokomentira taka!!!!!:vozbud:

radikal kolku trojki dade dimce??????????????? kari uste edna kladba a ? ne mi se veruva !!!!!!!

aerodromka напиша:
epa toa e koga e faca covekot ne moze da se izbegne a da ne se prokomentira taka!!!!!:vozbud:
Абе разбирам ама КРОМИТЧЕ од кај тоа :pos2:

aerodromka напиша:
radikal kolku trojki dade dimce??????????????? kari uste edna kladba a ? ne mi se veruva !!!!!!!
7 или 8, ама во никој случај не дојде до двоцифрено. А Ацо Петровик вика, повреден ни беше Димче, со што значително ни се скратија опциите за шут од далечина хехеххехехехехе, се заебава со новинарите Ацо.

И да, ќарив уште една кладба, зашто бев уверен дека над 10 тројки дека нема да даде во цела сезона, впрочем, ти најдобро знаеш како е да се кладиш со мене, однапред си осудена на пораз :pos2::pos2::pos2:

Billa Bong напиша:
Абе разбирам ама КРОМИТЧЕ од кај тоа :pos2:

Види го каква појава е и какво фацуле има, ке ти стане јасно. Кога се запознава со девојчиња, не вика, Здраво јас сум Александар, Саше, Сале, Аце, Ацо, Сашо, туку вика, КРОМИДЧЕ. Нема девојка што не е импресионирана од неговиот надимак :pos: :pos: :pos:

Radical Boy напиша:
Види го каква појава е и какво фацуле има, ке ти стане јасно. Кога се запознава со девојчиња, не вика, Здраво јас сум Александар, Саше, Сале, Аце, Ацо, Сашо, туку вика, КРОМИДЧЕ. Нема девојка што не е импресионирана од неговиот надимак :pos: :pos: :pos:
Така им вика леее :tapp::pos::pos::pos::pos::pos:

Radical Boy напиша:
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: ej zamisli go momentov

:smir: zdravo ja sum kromitCE 3...2....1.. auuuuuuuuuuuuuuuuuu

Radical Boy напиша:
7 или 8, ама во никој случај не дојде до двоцифрено. А Ацо Петровик вика, повреден ни беше Димче, со што значително ни се скратија опциите за шут од далечина хехеххехехехехе, се заебава со новинарите Ацо.

И да, ќарив уште една кладба, зашто бев уверен дека над 10 тројки дека нема да даде во цела сезона, впрочем, ти најдобро знаеш како е да се кладиш со мене, однапред си осудена на пораз :pos2::pos2::pos2:
abe ja moze 5:3 gubam vo kladbi ali znaes koja ke ja karam taa najbitnata duplo sto se racuna :zlo:

Денеска враќајќи се од школо го видов ова:pos2:
derbitc0.png

ДЕРБИ!:kesa:
Повелете:vozbud:

to e najjako so vlezot 50 denari
ova mi izgleda opasen natprevar:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::smeshko::smeshko:

Stef:] напиша:
to e najjako so vlezot 50 denari
ova mi izgleda opasen natprevar:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::smeshko::smeshko:
Пеер дерби е за дерби ама што им требало она 50 денари тоа ти се фаќа ко 0 денари to e to

Пелистер МЗТ 85-79. Полоша утакмица немам гледдано со младинците играше Пелистер, онака на мајтап играа во прва четвртина 30-14 водеа и после ТРЕТА постава играше од тогаш натаму. МЗТ катастрофа ме разочараја како ги фалите па тој Јане нишо не погоди едиствено што ме бендиса е што има одлична техника и брзина друго ништо.

jove_bt напиша:
Пелистер МЗТ 85-79. Полоша утакмица немам гледдано со младинците играше Пелистер, онака на мајтап играа во прва четвртина 30-14 водеа и после ТРЕТА постава играше од тогаш натаму. МЗТ катастрофа ме разочараја како ги фалите па тој Јане нишо не погоди едиствено што ме бендиса е што има одлична техника и брзина друго ништо.
Абе не се брукај на Јане Петровски сите вода може да му носат од тој твој Пелистер да не има бек у Пелистер како него :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom