Billa Bong
I love Basketball
- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 6.590
- Поени од реакции
- 11
Што ви е бе и на двајцата кромитче го оговарате

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
epa toa e koga e faca covekot ne moze da se izbegne a da ne se prokomentira taka!!!!!Billa Bong напиша:Што ви е бе и на двајцата кромитче го оговарате![]()
Абе разбирам ама КРОМИТЧЕ од кај тоа :pos2:aerodromka напиша:epa toa e koga e faca covekot ne moze da se izbegne a da ne se prokomentira taka!!!!!![]()
7 или 8, ама во никој случај не дојде до двоцифрено. А Ацо Петровик вика, повреден ни беше Димче, со што значително ни се скратија опциите за шут од далечина хехеххехехехехе, се заебава со новинарите Ацо.aerodromka напиша:radikal kolku trojki dade dimce??????????????? kari uste edna kladba a ? ne mi se veruva !!!!!!!
Billa Bong напиша:Абе разбирам ама КРОМИТЧЕ од кај тоа :pos2:
Така им вика леееRadical Boy напиша:Види го каква појава е и какво фацуле има, ке ти стане јасно. Кога се запознава со девојчиња, не вика, Здраво јас сум Александар, Саше, Сале, Аце, Ацо, Сашо, туку вика, КРОМИДЧЕ. Нема девојка што не е импресионирана од неговиот надимак![]()
![]()
![]()
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: ej zamisli go momentovRadical Boy напиша:Види го каква појава е и какво фацуле има, ке ти стане јасно. Кога се запознава со девојчиња, не вика, Здраво јас сум Александар, Саше, Сале, Аце, Ацо, Сашо, туку вика, КРОМИДЧЕ. Нема девојка што не е импресионирана од неговиот надимак![]()
![]()
![]()
abe ja moze 5:3 gubam vo kladbi ali znaes koja ke ja karam taa najbitnata duplo sto se racuna :zlo:Radical Boy напиша:7 или 8, ама во никој случај не дојде до двоцифрено. А Ацо Петровик вика, повреден ни беше Димче, со што значително ни се скратија опциите за шут од далечина хехеххехехехехе, се заебава со новинарите Ацо.
И да, ќарив уште една кладба, зашто бев уверен дека над 10 тројки дека нема да даде во цела сезона, впрочем, ти најдобро знаеш како е да се кладиш со мене, однапред си осудена на пораз :pos2::pos2::pos2:
Пеер дерби е за дерби ама што им требало она 50 денари тоа ти се фаќа ко 0 денари to e toStef:] напиша:to e najjako so vlezot 50 denari
ova mi izgleda opasen natprevar:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::smeshko::smeshko:
Абе не се брукај на Јане Петровски сите вода може да му носат од тој твој Пелистер да не има бек у Пелистер како негоjove_bt напиша:Пелистер МЗТ 85-79. Полоша утакмица немам гледдано со младинците играше Пелистер, онака на мајтап играа во прва четвртина 30-14 водеа и после ТРЕТА постава играше од тогаш натаму. МЗТ катастрофа ме разочараја како ги фалите па тој Јане нишо не погоди едиствено што ме бендиса е што има одлична техника и брзина друго ништо.