Албанска музика

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Овие ги научив кај другари во Бутел, малце се заебававме...:ROFLMAO:
Имаше и неколку рап, ама не ми текнува моментално како беа, а многу јаки траки ... Ако најдам ќе пре-едитирам мислење. :D

H

HITCH

Гостин
На ова мислеше?

Леле, одамна не сум се насмала вака... ФАЛА! Инаку, јас воопшто не слушам албанска музика. Само за роке мандолина сум слушнала. (Дури не знам ни името дали и го погодив) Воопшто не сум по балканска музика.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Не слушам албанска музика, но знам дека имаат одлични музичари и автори. Ова е една песна која многу ми се допаѓа, премоќна е :)

V

Vollstandig

Гостин
--- надополнето: 10 јуни 2012 во 17:53 ---
Леле, одамна не сум се насмала вака... ФАЛА! Инаку, јас воопшто не слушам албанска музика. Само за роке мандолина сум слушнала. (Дури не знам ни името дали и го погодив) Воопшто не сум по балканска музика.

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Јас немам слушано многу ... единствено ако ми се промота по тв или радио, но пред некое време се запознав со еден доста интресен бенд мешан состав двајца албанци двајца македноци. Бидеќи пеат на албански си велам не сум напрала утка, а и да на ќар сте ако ги слушните . СТРАШНО ДОБРИ се според мене.
Групата постои од 1988 и еве ви неколку песнички да уживате :)

V

Vollstandig

Гостин
Јас немам слушано многу ... единствено ако ми се промота по тв или радио, но пред некое време се запознав со еден доста интресен бенд мешан состав двајца албанци двајца македноци. Бидеќи пеат на албански си велам не сум напрала утка, а и да на ќар сте ако ги слушните . СТРАШНО ДОБРИ се според мене.
Групата постои од 1988 и еве ви неколку песнички да уживате :)
Страшно добро! Страшно добро..и перфектно, како за перфекционист како мене, идеален бенд.
Одличен пример за соживот меѓу албанциве и македонциве, ако не ве бива да живеете- напрајте си бенд, барем ќе има нешто квалитетно. Мајтапот на страна, ваков “Микс“ на стилови склопени како еден не сум начекал одамна, ни Yani не успева да постигни толку мешавини.
И едно големо благодарам до тебе, што објави квалитетна музика, пошто секоја добра музика ја ценам како подарок од човештвото кон мене.

Kajgana Shop

На врв Bottom