Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Знам, али политиката меша прсти секаде.Барем за ракометов е лесно, подобро со дрвата да играш во двор отколку со некои кои мислат дека 'ракомет' е таткото на Јети... Не научивме дека играч се станува со силни натпревари, а не со аматерски. Сениорската ракометна репрезентација на Бугарија е послаба од пола пензионерски друштва во Македонија, да не правиме муабет па за овие децава. : )
Поарно од Тито, одколку By America
Имаат ракометен (Ринија), сега бејзбол и хокеарски фалат, евентуално и карлингЗнам, али политиката меша прсти секаде.
И побратимиве наши незнаат да играат кошарка, (освен ако за јак играч го сметаме оној што искочи пред некое време со напис у весник дека се откажува од репрезентација).
Но ете направија „нивен“ клуб, фрлија пари, изнакупија македонски играчи и сеа нивните навивачи пеат песни против националноста, на која и припаѓаат скоро сите играчи кои се у нивниот тим.
А Македонците кои играат у Лирија не слушам дека се побуниле против таквите песни...
Настрана тоа, муабетов ми е дека не би ме чудело сега да изникне и некој ракометен клуб по рамковен...
не се толку паметни за да го разберат тоа,не им замерувајПоарно од Тито, одколку By America
Каде е Принц-от да ни го објасни цивилизираното палење на македонското знаме во Косово?
Еј пази со прашања кон него, може да те банира.Каде е Принц-от да ни го објасни цивилизираното палење на македонското знаме во Косово?
Не сакав да споредам само...неможе некоја држава која е 4 години да се мери со држава која е назад со векови.....реков поарно Тито оти, колку толку Југославија беше почит за светот. Колку толку Македонија беше некој и нешто......што им даде Америка на згрешените? освен мртви дома од војните кои беа буцнати да ги војуваат за интерес на Америка? или кога моралот паѓа иди Клинтон, го дркаат сите ќечиња на плоштад му градат споменик и палат МК знаме...демек ние сме овие и овие....вие сте деца спасени пред 20 години од масакар од државата која сега ја плукате - ништо друго.....не се толку паметни за да го разберат тоа,не им замерувај
Мада ни Тито не е добро,ние држава сме имале и пред Тито и пред Косово и пред Албанија и пред Америка.
Некој Арап на блискиот исток отворил печатница за знамиња баш кога беше тоа карикатурата за Мухамед, и најбарано знаме за палење било данското. Еве кажуваат дека поради тој бизнис со знамиња денес е милионер.Сериозно размислувам да започнам бизнис со дистрибуција. Барам заинтересирани партнери. Првокласни знамиња, отстоени во сува средина, горат брзо и лесно, не оставаат многу пепел, а имаат солидна калорична моќ. Идеални за греење на овие сурови зимски услови.
За ши**ари давам 25,13% попуст, чисто онака по рамковна линија процентов...
Добро, која будала ги прати децата на турнир во косово!? Капак на се треба да се играат натпревари со ракометни вукојебински аматери од косово и бугарија... Абе подобро во Тресонче да ги пратеа, во чистењето на снегот ќе имаа подобар спаринг партнер од овие аматериве, иако имаат уште многу фурни леб да јадат за да го стигнат аматерското ниво.
Друга работа, кој ми го избриша вицот?
го изгубила со палки ги мавале -.- најреално инцестоиден и спорт нема допирна точка ... изгубиле пошо било невозможно да играшИнаку, резултатот е најмалку важен, но Македонија го загуби овој натпревар со 28-17.
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=5669
Ние немаме силни младинци, но од планинариве сум сигурен дека сме 100 пати подобри. Победиле!? На ист начин нивните братски екипи победуваат во фудбал. Кога не можеш ферски, удри со сила/закани, типично за нив. Разликата е во тоа што сега крива е нашата федерација.Инаку, резултатот е најмалку важен, но Македонија го загуби овој натпревар со 28-17.
http://www.ekipa.mk/News.aspx?newsId=5669